Sunnuntai 04.12.2022
Nimipäivät: Airi, Aira
Hämeenlinna
Pilvistä
-6°C
Tuuli: 1 m/s NE
 

Yksi trilleri ja yksi pakkovoitto

Salibandyn Divaria johtava Steelers joutui lauantaina vierasottelussaan SB Welhoja vastaan taipumaan lukemin 9?8. Kuopiolaiset karkasivat toisessa erässä johtoon jo numeroin 7?1, ennen kuin hämeenlinnalaisten tehot alkoivat löytyä. Iiro Nurminen (3+1) ja Miiro Maunula (0+3) johtivat takaa-ajoa ja ajassa 55.54 Ville Lastikka (3+0) toi Steelersin jo tilanteeseen 8?7. Tämän jälkeen Welhot menivät taas kahden maalin johtoon.

Lastikka (Nurminen, im.) toi ajassa 59.32 Steelersin vielä maalin päähän kahden miehen ylivoimalla, mutta ensimmäinen pisteiden menetys pitkästä aikaa oli kuitenkin tosiasia.

Ei ihan riittänyt. Tässä arkistokuvassa tuulettava Miiro Maunula syötti kolme Steelersin osumista.

Ei ihan riittänyt. Tässä arkistokuvassa tuulettava Miiro Maunula (27) syötti kolme Steelersin osumista.

Lammin Salibandylla puolestaan ei ollut vaikeuksia kukistaa sarjajumbo Maskua kotisalissaan. Loppulukemat olivat 9?3 ja lammilaisilla on eroa Steelersiin enää neljä sarjapistettä.

? Aika väritön ja mauton peli. Vastustaja lähti pelaamaan kilpikonnaa mutta onnistuimme purkamaan sen paremmin kuin monesti aiemmin. Teimme sen mitä piti ja suhteellisen helposti saimme kaksi pistettä, sanoi LaSB-valmentaja Jussi Sihvonen.

Masku ja edellinen vastustaja Liminka eivät ehkä ole olleet parhaita tason mittaajia, mutta LaSBin ykkössentterin Heikki Hätösen poissaolo jalkavamman takia ei silti näytä hyydyttävän asemaansa sarjakakkosena selkiyttänyttä LaSBia.

Rasmus Kainulainen nousee vääjäämättä kohti Divarin pistepörssin kärkikymmenikkköä.

Rasmus Kainulainen nousee vääjäämättä kohti Divarin pistepörssin kärkikymmenikkköä.

? Heikki on tärkeä osa joukkuetta mutta silti vain yksi pelaaja. Muiden on tässä tilanteessa nostettava tasoaan ja rosterissa on sen verran leveyttä, että paikkaamaan pystytään, Sihvonen sanoo.

Lauantaina maaleista vastasivat lammilaisten kaksi ensimmäistä hyökkäyskolmikkoa, kärkipäässä ykkösketjun Juuso Kainulainen (3+0) ja kakkosketjun Rasmus Kainulainen (2+3) sekä Jussi Toitturi (2+1). Ykkösen keskellä Hätösen tilalla pelasi Tino Nivala (1+1).

? Hätöstä olemme hyödyntäneet kuitenkin penkin päässä joukkuetta tukemassa. Hänen toipumisensa suhteen olemme optimisteja ja toivomme, että paluu tapahtuisi lähiviikkoina, Sihvonen päättelee.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.