Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Vuoden kalastusseura tulee Hämeenlinnasta

Vuoden Kalastusseuran tunnustuksen otti vastaan Hämeenlinnan Urheilukalastajien puheenjohtaja Janne Sihvonen. Tunnustuksen luovuttivat SVK:n hallituksen puheenjohtaja Stina Koivisto ja toiminnanjohtaja Olli Saari. Kuva: Jaana Vetikko, Suomen Vapaa-ajankalastajat.

Suomen Vapaa-ajankalastajat (SVK) julkisti Helsingissä syyskokouksessaan perinteiseen tapaan Vuoden Kalastusseuran. Valinta osui vuonna 1951 perustettuun Hämeenlinnan Urheilukalastajiin.

Päätöksen vuoden kalastusseurasta tehneen SVK:n viestintätoimikunnan mukaan valinnan ratkaisi hämeenlinnalaisten aktiivinen ja monipuolinen toiminta.

Perinteistä seuratoimintaa kuvastavat monipuoliset kilpailut talvi- ja avovesikautena.

– Tulevaisuuteen Hämeenlinnan Urheilukalastajat suuntaa osallistumalla yhteistyössä erilaisiin kalastustapahtumiin. Tällä kertaa erityisesti SVK:n aikuispilotti- ja Mimmit kalastaa! -hankkeissa. Seuran näkyvyys internetissä ja sosiaalisessa mediassa on myös mallikasta, viestintätoimikunta kiittelee.

Hämeenlinnan Urheilukalastajien (HUK) uunituore puheenjohtaja Ari Pekka Sarjanto pitää valintaa todella iloisena yllätyksenä ja suurena kunniana.

– SVK:n kalastusperhe on todella laaja, joten on erityisen hienoa, että tällaisen pienen seuran ponnistelut on pantu merkille. Olemme päässeet toiminnan kehittämisessä hyvään vauhtiin ja tämä huomionosoitus kertoo siitä, että oikealla tiellä ollaan, Sarjanto arvioi.

Vuoden Kalastusseuran titteli on hänen mielestään upea kiitos nimenomaan Hämeenlinnan Urheilukalastajien seuratoiminnan aktiiveille.

– Se antaa porukalle varmasti lisää virtaa jatkaa samalla tyylillä eteenpäin. Laakereille ei jäädä lepäämään, vaan yhä parempaan pyritään, Sarjanto lupaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.