Tiistai 21.03.2023
Nimipäivät: Pentti
Hämeenlinna
Verrattain pilvistä
2°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Ville Dahlman HJS:n toiminnanjohtajaksi

Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry:n (HJS) uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Ville Dahlman.

? Dahlmanin tausta ja kokemus niin jalkapallon kuin johtamisenkin saralta vakuutti, toteaa seuran hallituksen puheenjohtaja Mikko Tuomainen.

? Hän on luontainen organisoija, toiminnan kehittäjä ja viestijä.

Ville Dahlman (keskirivi vas.) jatkaa Parolan Visan edustusjoukkueen vastuuvalmentajana HJS:n toiminnanjohtajan työn ohessa.

Ville Dahlman (keskirivi vas.) jatkaa Parolan Visan edustusjoukkueen vastuuvalmentajana HJS:n
toiminnanjohtajan työn ohessa. Kuva: Juha Reinikainen.

Ville Dahlman näkee HJS:n nykyisen toiminnan jatkumisen ja kehittämisen varmistamisen tärkeimmäksi tehtäväkseen.

? HJS on eteenpäin pyrkivä, laadukasta juniorityötä tekevä seura, jonka kivijalkaa eli juniorityötä tulee jatkossakin kehittää kokonaisvaltaisesti. Sekä harraste- että huippupelaajat tulee ottaa huomioon.

Dahlman katselee jalkapalloa myös alueellisesta näkökulmasta ja pohtii yhteistyön tärkeyttä.

? HJS:n on oltava alueellinen jalkapallovaikuttaja, ja sen tulee tehdä yhteistyötä lähialueen muiden seurojen kanssa jatkossakin. Kokemukset Parolan Visan kanssa olivat positiivisia, ja samankaltaista toimintaa tullaan varmasti virittelemään muidenkin kanssa.

Tuleva toiminnanjohtaja toteaa myös tekevänsä kaikkensa sen eteen, että hämeenlinnalaisessa jalkapallossa on tulevaisuudessa paremmat näkymät niin edustus- kuin junioritasolla.

Hämeenlinnalaisella Dahlmanilla on monipuolinen kokemus jalkapallon saralta. AC Täysosuman, HäPä:n ja HJS:n junioripelaajan tie on kulkenut aikuisena Hämeenlinnan Härmän, Riihimäen Ilveksen ja Parolan Visan pelaajan uralta valmentajan tehtäviin.

Dahlman on ollut Parolan Visan hallituksessa sekä seuran valmennuspäällikkönä tämän vuoden huhtikuuhun asti. Visan edustusjoukkueen vastuuvalmentajan pesti jatkuu HJS:n toiminnanjohtajan työn ohessa. Dahlman on opetusupseerityönsä ohessa valmentanut Kaartin jääkärirykmentin jalkapallojoukkeen kahteen otteeseen sotilasjalkapallon Suomen mestariksi.

Ville Dahlman aloittaa työnsä HJS:n toiminnanjohtajana 1.8.2015. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.