Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
14°C
Tuuli: 3 m/s NNE
 

Vantaakin kukisti Steelersin

Keskikastin SB Vantaa oli naisten 1.-divisioonan ottelussa niukasti Steelersin naisia parempi sunnuntaina. Neljästä viime ottelustaan peräti kolme häviötä keränneen Steelersin päivä synkentyi, kun vieraiden Bea Karling (3+0) iski Heli Haapasalmen poikittaissyötöstä loppulukemat 5?6 (2?3, 1?1, 2?2) ajassa 59:26.

? Steelers karvasi korkealta ja meille tuli tilaa, kun prässistä pääsi läpi, sanoi Vantaan hämeenlinnalaislähtöinen valmentaja Anssi Kiviharju.

Annamaija Tuloisela oli yksi Steelersin taistelutahtoisimmista sunnuntain oteelussa.

Annamaija Tuloisela oli yksi Steelersin taistelutahtoisimmista sunnuntain ottelussa.

Tämä päti sekä voittomaaliin että ottelun kulkuun yleensäkin. Steelersin päävalmentaja Jani Perkonmäki ei lähtenyt purkamaan taktisia yksityiskohtia vaan tiivisti joukkueensa esityksen suoraviivaisemmin:

? Karmeata p***aa. Luultiin että kaksi pinnaa tulee, kun ilmaannutaan hallille. Lopun kaksi minuuttia piti pelata virheitä välttäen mutta sekään ei toiminut, Perkonmäki sanoi.

Tasapelipistekin olisi ollut Steelersille arvokas, sillä joukkue tarvitsee vielä vähintään pisteen varmistaakseen liigakarsintapaikan. Divarin toinen sija eli karsintojen kotietu ainakin on jo vaakalaudalla, sillä ÅIF on kahden pisteen päässä ottelun vähemmän pelanneena.

Tutut pistenaiset. Toisesta erästä asti Senni Hietasen ja Milla Vähälän kanssa ykkösketjussa hyökännyt Heli Haapalahti kuittaa Senni Hietaselta (3+2) onnittelut tekemästään 3?4-kavennusmaalista.

Tutut pistenaiset. Toisesta erästä asti Senni Hietasen ja Milla Vähälän kanssa ykkösketjussa hyökännyt Heli Haapalahti kuittaa Senni Hietaselta (3+2) onnittelut tekemästään 3?4-kavennusmaalista.

? Jos näin pelataan, niin ei kyllä kannata karsinitoihinkaan mennä. Onko alkukausi mennyt niin hyvin, ettei sitä osata nyt käsitellä, pohti Perkonmäki Steelersin ainakin väliaikaista laskusuhdannetta.

Senni Hietasen (3+2) varassa pyörinyt Steelersin hyökkäyspeli kohtasi tänään hyvin peittäneen Vantaa-puolustuksen, joten täysin omaa huonoutta tappio ei ollut. Näin asian näki myös Anssi Kiviharju.

? Ei täysin yllättävä vierasvoitto, sillä meillä on mennyt viime aikoina hyvin ja Steelersillä huonosti.

Perkonmäki nosti omista pelaajistaan Hietasen lisäksi esiin Annamaija Tuloiselan (1+1) joka iski 4?4 -tasoitusmaalin.

? Hän pelasi hyvin, vaikka joutui heitellyksi pelipaikalta toiselle ottelun kuluessa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.