Lauantai 09.12.2023
Nimipäivät: Anna, Anne, Anni, Anu, Anneli

Tuuli:
 

Uskomaton salibandyvuosi sai viimeisen silauksensa

Nyt se on virallisestikin totta: Myös Steelersin miehet pelaavat ensi kaudella Salibandyliigaa. Seura tiedottaa verkkosivuillaan, että Salibandyliiga eilen teki jo etukäteen odotetun päätöksen, eli EräViikingit-fuusion myötä vapautuvan sarjapaikan saa Divarin finaaleissa Lammin Salibandylle, nyk. LASB, hävinnyt Steelers.

Sekä Steelersin miehet että naiset ja LaSBin miehet nousivat päättyneellä kaudella divisioonasta liigaan.

Sekä Steelersin miehet että naiset ja LaSBin miehet nousivat päättyneellä kaudella divisioonasta liigaan.

? Miesten edustusjoukkueen tekeminen ja kehitys on ollut erittäin positiivista ja kahtena viime kautena olemme olleet tuloksellisesti Divarin kärkiseuroja. Menestys on toki pakottanut meitä varautumaan jo aiemminkin liiganousun mahdollisuuteen. Nyt kun paikka aukesi, teimme varsin nopeasti päätöksen liigalisenssin hakemisesta ja aloimme valmistautumaan kauteen sen mukaisesti, sanoo Steelersin puheenjohtaja Tuukka Heinonen.

Tunnelmia salibandykaudelta 2015?2016, Reska.fi onnittelee kaikkia liiganousijoita!

Vuosi oli hämeenlinnalaiselle salibandylle siis täysin poikkeuksellinen, kaikki kolme toiseksi ylimmällä sarjatasolla pelannutta joukkuetta nousivat liigaan. Steelersin naiset varmistivat nousunsa kolmella karsintapelin voitolla Joutsenon Katajasta ja LaSB halaili mestaruuskannua kukistettuaan paikallisvastustajansa HMLderbyn viidennessä ottelussa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.