Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

TRAIL WEEKEND: Mikko ”Peltsi” Peltola haastaa kaikki Evon poluille

Toimittaja Mikko ?Peltsi? Peltola kertoo saaneensa maastopyöräilykärpäsen puraisun jo ihan pienenä, ennen kuin nykyaikaisesta maastopyöräilystä vielä tiedettiin mitään.

? Olen intohimoasteikolla 10/10 maastopyöräilijä, hän sanoo.

? Metsään kannattaa mennä pyöräilemään, koska se on ihanaa, haastavaa ja rauhoittaa mieltä, Peltola kuvailee.

Hämeenlinnassa 23.9. ajettavan Evo MTB:n reitit koostuvat upeista pikkupoluista, teknisistä osuuksista sekä vauhdikkaammin ajettavasta urasta. Evo MTB on osa neliosaista Evo Trail Weekend -tapahtumakokonaisuutta.

Peltola kertoo odottavansa jo innolla Evo Trail Weekendiä. Hänellä on tapahtumassa kaksoisrooli, perjantaina puhujana ja sunnuntaina maastopyörän selässä.

? Evo on minulle tuttu paikka, sillä kesämökki on lähellä. Odotan innolla tilaisuutta saada olla ulkona ja jakaa omia ajatuksia. Sunnuntaina puolestaan odotan kovaa ajoa ja hienoja polkuja!

Evo MTB ajetaan Mikko Peltolalle tutuissa maisemissa, sillä kesämökki on lähellä Evoa. Kuva: Mika Viitanen

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi syyskuun kolmantena valittu Peltonen kannustaa kaikkia mukaan Evon upeisiin maisemiin. Evo MTB:ssä reittejä on sekä kilpailuhenkisille että harrastajille, eikä kilpailulisenssiä vaadita. Mukaan voi siis lähteä vaikka olisi ensimmäistä kertaa lajin parissa.

Erätulilla-ohjelmasta tutun juontajan Mikko ?Peltsi? Peltolan kuuden kestävyysurheiluhaasteen Peltsin kova vuosi -ohjelman päätösjakso lähetetään Yle TV2:lla sopivasti 23.9. eli samana päivänä kun Peltsi pyöräilee Evo MTB:ssa.

Evo Trail Weekend 21.?23.9. kokoaa Evon syyskuiseen metsään patikoijat, polkujuoksijat, maastopyöräilijät ja yrittäjät.

Evo Business Camp kokoaa perjantaina 21.9.2018 yritysjohdon hyvinvoinnin lähteille, hakemaan inspiraatiota ja uutta virtaa johtamiseen Evon luonnosta ja huikeista tarinoista.

Evo Trail Run on polkujuoksutapahtuma lauantaina 22.9.2018 Evon retkeilyalueella klo 11 alkaen. Tarjolla on upeita maisemia, teknistä polkua, heinittyneitä metsäautoteitä sekä hiekkatietä. Suurin osa reitistä kulkee upealla Ilvesvaellus-reitillä. Valittavana kolme reittiä: 8,5 km, 16,5 km ja 24 km.

Evo Ilvesvaellus lauantaina 22.9.208 on täysin uusi retkeilytapahtuma, joka kutsuu nauttimaan Evon retkeilyalueen syksyisistä maisemista lauantaina 22.9. kello 12 alkaen. Reittejä on valittavana neljä, 3,5, 8,5, 16,5 ja 24 kilometriä.

Jokaiselta vaellusreitiltä löytyy yksi tai useampi tulipaikka, joilla voi nauttia omista eväistä upeissa maisemissa. Tapahtumakeskuksessa patikoitsijaa palvelee monipuolinen tapahtumatori sekä maittava lounas.

Evo MTB 2018 sunnuntaina 23.9. on kaikille avoin koko perheen maastopyöräilytapahtuma. Kilpailulisenssiä ei tarvita, joten kaikki maastopyörän omistavat ja maastopyöräilystä innostuneet voivat osallistua. Startti on kello 11 Evokeskuksen piha-alueelta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.