Sunnuntai 24.09.2023
Nimipäivät: Alvar, Auno

Tuuli:
 

Trackers-lauma kentälle hyväntekeväisyyden merkeissä

Salibandyseura Steelers koki kuukausi sitten kauden kovimmat hetkensä, kun naiset hävisivät liigakarsinnan ratkaisuottelun kotikentällään ja kolme päivää myöhemmin miehet tippuivat Divarin välierissä niin ikään kotikentällään.

Trackersin nousumiehistöön aikanaan kuulunut Jani Järvinen seuraa valmennettavansa, tämän kauden Steelers-tähden Ville Lastikan hyökkäykseen lähtöä.

Trackersin nousumiehistöön aikanaan kuulunut Jani Järvinen seuraa valmennettavansa, tämän kauden Steelers-tähden Ville Lastikan hyökkäykseen lähtöä.

Nyt tappion tomut on pesty pois ja edessä on vielä kauden taatusti nostalgisin hetki: 9. päivänä toukokuuta Elenia-areenalla kohtaavat 10 vuotta sitten liiganousun tehnyt Steelersin edeltäjä Trackers ja nyky-Steelers. Ottelun tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Steelersin juniorityöhön.

? Kun saataisiin mahdollisimman paljon yleisöä paikalle. Tulee taatusti hauska päivä, emmekä aio päästää Steelersiä helpolla, uhoaa Trackersin paidan päälleen pukeva nykyinen Steelers-valmentaja Jani Järvinen.

Trackersin nousijajoukkue oli täynnä lajissa merkittäville paikoille päätyneitä pelaajia. Järvinen siis valmentaa Steelersiä ja tuolloinen joukkuekaveri Jussi Sihvonen oli viime kaudella Lammin Salibandyn valmentaja. Joukkuetta valmensi sittemmin maajoukkuetehtävissäkin työllistynyt Karo Kuussaari, joka muun muassa oli skoutannut ryhmäänsä Lammilta tulevan maailmanmestarin Juho Järvisen ja Heikki Hätösen.

Steelers puolestaan on Järvisen mukaan vetänyt henkeä playoffien jälkeen, mutta ensi kauden suunnitelmat ovat silti kohtuullisen hyvin selvillä.

? Huhtikuu on vielä ylimenokautta, mutta toukokuun alussa aloitamme taas valmistautumisen ensi kauteen. Joukkue ei viime kaudesta heikenny yhtään, tällä hetkellä meillä on kolme, neljä miestä viime kauden miehistostä joilla ei toistaiseksi ole sopimusta ja uusiakin pelaajia saattaa olla tulossa.

Toiminnanjohtaja Hannu Lehtinen kuvailee seuransa kautta kaikesta huolimatta hyväksi.

? Olimme kärjen tuntumassa melkein joka ikäluokassa ja nuoremmissa junioreissa menestys on ollut huikeata, siellä on tehty todella hyvää työtä.

Joutsenon Kataja päätti Steelersin naisten liigataipaleen toistaiseksi, mutta ensi kauden joukkueen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa.

Joutsenon Kataja päätti Steelersin naisten liigataipaleen toistaiseksi, mutta ensi kauden joukkueen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa.

Steelersin naissalibandyyn ollaan perustamassa 4.-divisioonan joukkuetta, mutta se ei tarkoita, että Divariin pudonnut edustusryhmä olisi maansa myynyttä.

? Aika paljon viime kauden pelaajia on jäämässä joukkueeseen ja lähdemme tavoittelemaan edustusjoukkueella liiganousua, Hannu Lehtinen kertoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.