Perjantai 22.09.2023
Nimipäivät: Mauri

Tuuli:
 

Team Australia ja Steelers viihdyttivät Iittalassa ystävyysottelulla

Steelers vastaan Australia -ottelu oli hyvin todennäköisesti ensimmäinen laatuaan Iittalassa.

Steelersin naiset ja Australian maajoukkue pelasivat tiistaina salibandyn ystävyysottelun Iittalassa. Australia on yksi joulukuussa MM-kisoihin osallistuvasta 16 joukkueesta, eikä koalakarhujen kotimaata voi ainakaan tiistain perusteella pitää varsinaisena mitalisuosikkina.

Taktisesti joukkue pelasi kuitenkin yllättävän kypsästi ja Australian puolustajat olivat useimmiten hyvin iholla pysäyttämässä Steelersin nopeita hyökkäyksiä laidan kautta.

Hyvässä urheiluhengessä käyty kohtaaminen oli ystävyysotteluksi mukavan vauhdikas. Peli päättyi kolmen erän jälkeen tasan 4?4 ja kolmen laukojan rankkarikisassa Australia onnistui maalinteossa kerran ja poistui näin kaukalosta voittajana numeroin 4?5.

Steelersin maalissa aloitti yksi nuorten joukkueista kokoonpanoon nostetuista uusista pelaajista, Emma Mannila. Töihin pääsi kuitenkin myös sekä A-tytöissä että 1.-divisioonassa ykköstorjujan roolissa pelaava Juulia Kataja. Naisten joukkue kaipaa Viivi Laineen käsioperaation jäljiltä kokoonpanoonsa toista torjujaa, ja Mannilan otteet näyttivät tässä mielessä lupaavilta.

Alisa Mäkelä teki 4?3-johtomaalin joka ei kuitenkaan riittänyt voittoon asti.

Kokoonpanossa oli uusien nimien myötä leveyttä ja myös divarijoukkueen vakionimet kävivät kukin vuorollaan lepovuorolla. Steelers piti parhaimmillaan Australiaa pitkään paineen alla ja Alisa Mäkelä oli päätöserässä vähällä upottaa vieraat komealla 4?3-johtomaalillaan.

Steelersin palkittuja ottelussa olivat Mäkelä ja Meri Mäkinen joka muodosti kotijoukkueen tehokaksikon Ringa Laurilan kanssa.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.