Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Tankotanssijat valtaavat Elenia-Areenan lauantaina

Sanni Erämies. © Tomi Jokela/Suomen Tankotanssiliitto

Suomen Tankotanssiliitto järjestää Tankomarkkinat-tapahtuman Elenia-areenalla lauantaina 5.5. kello 11 alkaen. Ohjelmassa on liiton järjestyksessään kolmannet SM-kilpailut, joissa nähdään liki 40 taidokasta esitystä niin junioreiden, aikuisten kuin duojenkin sarjoissa.

Tapahtuma on lajin historian suurin SM-kilpailu Suomessa osanottajien määrässä mitaten. Kilpailussa tullaan näkemään viime vuonna aloitetun junioritoiminnan esiinmarssi, kun juniorit kilpailevat kolmen eri ikäluokan erissä.

Senior-puolella puolestaan on jännitettävää, kun mukana on viime vuoden MM-kilpailuissa uuden SE-tuloksen tehnyt Sanni Erämies ja neljän eri karsinnan kautta tiensä finaaliin selvittänyt maan parhaimmisto.

Oheisohjelmassa on myös Aerial Showcase, jossa ilma-akrobaatit esiintyvät Vertica Acrobaticsin tuotteilla, jotka roikkuvat areenan katosta 12 metrin korkeudelta. Showcasen esiintyjälistalla löytyvät myös Talent-ohjelmasta tutut Henriikka Roo ja Terhi Tavi.

Tauoilla on myös mahdollista nähdä Pole Kids ja muuta sirkusojelmaa sekä vierailla näytteilleasettajien ständeillä tai Elenian ravintolassa. Suomen Tankotanssiliitto on osana Voimalajiliittoa antidopingtoiminnan alainen lajiliitto ja Suomen Olympiakomitean kumppanuusjäsen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.