Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Suomen Latu kutsuu hiihtämään

Helmikuun 6. päivänä vietetään valtakunnallista Yhdessä hiihtäen -päivää yli sadan maksuttoman tapahtuman voimin eri puolilla Suomea. Kanta-Hämeessä Suomen Ladun jäsenyhdistykset viettävät Yhdessä hiihtäen -päivää jalkautumalla ladun varteen hiihtohuoltopistettä pitämään Janakkalassa ja Lopella.

Riihimäen paikallisyhdistys järjestää Muumiperheen hiihtotapahtuman, jossa perheen pienimmätkin pääsevät kokeilemaan hiihtoharjoitteita. Hämeenlinnan paikallisyhdistys järjestää hiihtoretken Torronsuon kansallispuistoon sunnuntaina 7. päivänä helmikuuta.

? Haluamme kannustaa ihmiset ulos nauttimaan talvisesta luonnosta, yhdessäolosta ja hiihdon hyvää tekevistä vaikutuksista, tapahtumapäivän koordinaattori Elina Silkelä Suomen Ladusta kertoo.

Hiihto on monipuolista kestävyysliikuntaa, joka kehittää jalkojen ja käsien suuria lihasryhmiä, keskivartaloa ja selkää.

? Hiihto on hyväksi niin keholle kuin mielelle, Silkelä muistuttaa.

Yli 100 Suomen Ladun jäsenyhdistystä osallistuu Yhdessä hiihtäen -päivään omalla paikallistapahtumalla. Osa yhdistyksistä jalkautuu hiihtolatujen varsille ja osa järjestää hiihtoretken. Mukana on myös muumiperheen hiihtotapahtumia, joissa perheen pienimmätkin pääsevät kokeilemaan hiihtoa muumien rastiradalla.

? Tapahtumia on ympäri Suomea. Ne ovat mahtava tilaisuus ulkoilla paikallisen ulkoiluyhdistyksen seurassa ja tutustua sen toimintaan. Erilaisten tapahtumien joukosta kaikki voivat löytää omansa?, Silkelä jatkaa. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.