Maanantai 04.12.2023
Nimipäivät: Airi, Aira

Tuuli:
 

Suomen cup: Steelers ja LaSB kahdeksan joukkoon

Steelersin voittoputki venyi sunnuntaina salibandyn Suomen cupin otteluvoitolla Nurmon Jymystä jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Jarno Mäkinen rokotti 2.-divisioonassa pelaavaa Jymyä ajassa 6.28 ensimmäisen kerran ja 13. peliminuutilla lukemat olivat jo 4?0.

Jarno Mäkinen on ohittanut yhden käden nostolla Nurmon Jymyn maalivahdin Ismo Makkosen.

Avausmaali. Jarno Mäkinen on ohittanut yhden käden nostolla Nurmon Jymyn maalivahdin Ismo Makkosen. Miiro Maunula (1+0) seuraa taustalla.

Loppulukemat olivat 15?6 (5?0, 5?1, 5?5), ja eilisen Divarin kärkiottelun voitonkin jälkeen Steelers jaksoi pelata runsaat 50 minuuttia kotiyleisöä miellyttävää salibandya. Jymy teki maaleistaan neljä viimeisten seitsemän minuutin aikana.

? Voitot helpottavat ja tuovat rentoutta pelaamiseen, kunhan varotaan vääränlaista itsevarmuutta. Tänäänkin kopissa oli ennen ottelua hiljainen ja keskittynyt joukkue, halusimme tosissamme mennä kahdeksan joukkoon. Tilanteessa 8?0 jännite katosi, mutta se on inhimillistä, arvioi päävalmentaja Jani Järvinen.

8?0. Aleksanteri Ihalaisen veto uppoaa ajassa 25.37. Syöttäjä Jarno Mäkinen seuraa, kuinka toiseen erään maaliin vaihdettu Joonas Viitalakaan ei pysty tukkimana Nurmon maalinsuuta.

8?0. Aleksanteri Ihalaisen (2+1) veto uppoaa maaliin ajassa 25.37. Syöttäjä Jarno Mäkinen seuraa, kuinka toiseen erään maaliin vaihdettu Joonas Viitalakaan ei pystynyt tiivistämään Nurmon maalinsuuta.

Steelers haki eilen vierasvoiton Divarin kärkijoukkueesta Blue Foxista lukemin 4?6. Viikonvaihteen kahdessa ottelussa tehot 5+2 kerännyt Ville Lastikka luonnehti cup-ottelua pakkovoitoksi verattuna eiliseen kovatasoiseen sarjapeliin.

? Divari edellä mennään, mutta myös cupissa on tärkeää päästä mahdollisimman pitkälle, Lastikka kommentoi.

Ville Lastikan illan neljäs maali on vienyt Steelersin johtoon 14?2.

Ville Lastikan illan neljäs maali on vienyt Steelersin johtoon 14?2.

Valmentaja Järvinen kertoi, että Blue Fox pelasi lauantaina todella valmista peliä huomioiden, että kausi on vasta alkupuolella.

? Vierasvoitto oli meiltä hieno ryöstö, taitotaso oli meidän puolellamme.

Voittonsa turvin Steelers on Divarin neljäntenä. Kärkinelikon muut joukkueet Blue Fox, LaSB ja Josba ovat pelanneet vaihtelevan määrän otteluja, mutta nelikolla on jo pieni ero seuraaviin joukkueisiin.

Kun Lammin Salibandykin voitti sunnuntaina cupin pelinsä, on cupin kahdeksan parhaan joukossa nyt kaksi hämeenlinnalaisryhmää. Divarissa LaSB on toisena ja vain pisteen perässä Blue Foxia, joka on pelannut ottelun lammilaisia enemmän.

Juha Reinikainen

Puolustaja Teemu Metsälä kunnostautui sunnuntaina tehoin 1+3.

Puolustaja Teemu Metsälä kunnostautui sunnuntaina tehoin 1+3.

 

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.