Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Steelersin tyttötoiminta voimissaan myös Janakkalassa

Sofia Lotti (vas.), Annina Holst, Lotta Käpylä, Ani Nyman ja Aliisa Huusko ovat kehittyneet viime aikoina mahtavasti.

Sofia Lotti (vas.), Annina Holst, Lotta Käpylä, Ani Nyman ja Aliisa Huusko ovat kehittyneet viime aikoina mahtavasti.

Steelersin tyttösäbä on ollut vahvassa nosteessa viime vuosina Hämeenlinnassa ja myös Janakkalan puolella harrastajamäärät ovat kasvussa vuosina 2013?2015 toteutetun seuratukihankkeen johdosta. Toimintaan on tullut mukaan naisten omia ryhmiä kuntotoimintana sekä tyttöjen kerhoja ja salibandyleirejä

Turengissa ja Tervakoskella kokoontuu kerran viikossa naisten oma kuntosählyryhmä, NiceSäbä. Turengissa ja Tervakoskella on niin ikään Janakkalan Steelersin tyttötoimintaa esikouluikäisistä tytöistä alkaen, vuorot kokoontuvat kerran viikossa.

? Janakkalan Steelersin puheenjohtaja Petri Hakamäen mukaan tärkeintä on löytää jokaiselle pelaajalle sopivin joukkue tai peliryhmä.

? On tärkeää kartoittaa kaikki vaihtoehdot, jotta kaikille mieleisin ja mielekkäin pelipaikka löytyy. Mahdollisuus on pelata myös poikien sarjoissa, mikäli tämä on paras ratkaisu, huomauttaa Hakamäki.

Muutaman vuoden salibandya Steelersissä harrastaneet Sofia Lotti, Annina Holst, Lotta Käpylä, Ani Nyman sekä Aliisa Huusko ovat hypänneet poikien sarjoihin toden teolla, sillä he pelaavat Salibandyliiton sarjoissa kahdessa joukkueessa: 2002 sekä 2003 syntyneiden poikien mukana. Lisäksi tyttöihin voi törmätä ajoittain myös naisten kuntosählyvuorolla.

? Tytöt hyppäsivät ennakkoluulottomasti poikien sarjaan ja ovat kehittyneet lyhyessä ajassa mahtavasti. Todella esimerkillisiä junnusäbääjiä, kehaisee Hakamäki.

Naisten ja tyttöjen salibandytoiminnasta Janakkalan Steelersissä kertovat mielellään lisää hallituksen jäsen Krista Nyman (puh. 050 331 4189) sekä hallituksen puheenjohtaja Petri Hakamäki (puh. 040 824 3727).

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.