Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Steelersin maalihanat aukesivat kolmannessa erässä

Divarin sarjakärki Steelers ei antanut armoa pudotuspeleihin vielä pyrkivälle Erä Akatemialle. Pisteet jäivät Hämeenlinnaan lopulta numeroin 7?2 (1?1, 2?0, 4?1). Parhaana palkittiin isäntien maalivahti Jaakko Vahtikari. Steelers-valmentaja Jani Järvinen tulkitsi ottelua niin, että joukkue antoi maalivahdille mahdollisuuden onnistua ja hän tarttui siihen.

Kolme maalia tehnyt Iiro Nurminen tällää 5?1 yläpesään ja ottelu alkaa ratketa.

Kolme maalia tehnyt Iiro Nurminen tällää 5?1 yläpesään ja ottelu alkaa ratketa.

? Tänään tehtiin raaka perusduuni hyvin. Haettiin tasapainoa pelaamiseen, haluttiin pysyä keskustassa ja tukkia oma pää. Hyökkäyksessä loimme mielestäni samanlaista uhkaa ykköserästä kolmanteen, maalihanojen aukeamiseen vasta ottelun loppupuolella on vaikea sanoa mitään tiettyä syytä, Järvinen totesi.

Runkosarjan lopun häämöttäessä puolustuspelin tiivistäminen eli playoffmaisen pelitavan noudattaminen tulee Järvisen mukaan yhä tärkeämmäksi.

? Tänään päästimme omiin yhden maalin viidellä viittä vastaan ja se on ihan hemmetin hyvin, kiitteli valmentaja.

Kakkosketju Julius Aaltonen (1+1), Ville Lastikka (2+0) ja todella pirteästi liikkunut Nico Jonaeson (0+2) oli tehokas ottelun alkupuolella. Jonaesonin työ palkittiin syötöillä ottelun kenties ratkaisevimpiin osumiin. Toisessa erässä hän ensin karvasi pallon pois vastustajalta ja alusti näin Lastikan 2?1-maalin ja oli kolmea minuuttia myöhemmin järjestelemässä Aaltosen osumaa.

Ottelun jälkipuolisko taas oli hattutempun tehneen Iiro Nurmisen ja ketjukaveri Sami Saarisen (0+2) heiniä. Kuten Järvinen totesi, koko joukkue oli voiton arvoinen ja varsinkin päätöserässä Steelersin peli näytti samanlaiselta kolmen ketjun kilpajuoksulta kuin parhaimmillaan syksyllä.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.