Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Steelersin liigapaikan säilyminen yhden voiton päässä

Kolmosketjussa pelannut Valtteri Niemi teki kaksi maalia.

Steelers siirtyi Salibandyliigan playout-ottelusarjassa johtoon 2?1 kukistamalla keskiviikkona kotonaan KooVeen 7?5 (4?0, 0?2, 3?3). Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen odotetusti kehui joukkueensa otteita avauserässä ja päätöserän ratkaisuhetkillä.

Toisen erän ja kolmannen erän alkupuolen otteista Sihvonen sen sijaan antoi sapiskaa.

? Keskialueella riplataan ja puolustuksessa pelataan selkä suorassa. Toisessa erässä tuli näkyviin sama perisynti mikä meillä on ollut koko kauden mittaan, eli pelin kunnioittamatta jättäminen.

Aleksanteri Ihalainen (0+1) teki totuttuun tapaan paljon töitä joukkueen eteen.

Ensimmäistä erää Sihvonen luonnehti yhdeksi kauden parhaista.

? Olimme pelirohkeita ja saimme luotua laatumaalipaikkoja koko ajan.

Steelersin Timo Johansson (2+0) aloitti maalinteon Heikki Hätösen loistavasta poikittaissyötöstä parin minuutin pelin jälkeen. Teräsmiesten kaksi muuta kahden maalin miestä, Nico Jonaeson ja Valtteri Niemi, osuivat kymmenen peliminuutin molemmin puolin ja Niemen toinen maali sinetöi tylyt taukolukemat 4?0.

? Alku sujui meiltä ihan ok, mutta romahdimme vastustajan maaleihin ja olimme sen klassisen askelen jäljessä joka tilanteessa, sanoi KooVeen päävalmentaja Ilja Pantzar.

Timo Johansson iloitsee avausmaalistaan.

Seuraavat neljä maalia tekikin sitten KooVee ja ajassa 46.35 ottelu oli tasan 4?4. Timo Johansson vei Steelersin uudelleen johtoon ja ajassa 52.26 Jonaeson laukoi ylivoimalla 6?4.

? Steelersin pelaaminen loppui avauserän jälkeen. Tasatilanteessa meidän päämme taas ei kestänyt ja otimme 5?4-tilanteessa tyhmän jäähyn, ruoti Pantzar ratkaisun hetkiä.

Steelersin Sihvonen taas iloitsi siitä, että joukkue nousi lopussa vaikeasta paikasta juuri niin kuin koko kauden ajan on harjoiteltu. Kolmas voitto tietäisi liigapaikan varmistumista.

Janne Ijäs nostaa hyökkäystä. Ville Lastikka (taustalla) on tehnyt tilaa.

? Sarjan katkaiseminen on vaikeinta ja valmentajana minun tehtäväni on miettiä, miten joukkueen saisi pelaamaan koko ottelun ajan niin kuin tänään kolmannen erän lopussa, Sihvonen sanoi.

Lauantaisesta ottelusta Tampereella ei siis ole odotettavissa helppoa.

? Hirveän tasainen ottelupari ja veikkaan, että tulemme vielä tännekin, arvioi Kooveen Ilja Pantzar.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.