Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Steelersin B-tytöt avaavat SM-sarjan lauantaina

Steelersillä on koossa laaja ja hyvätasoinen pelaajajoukko B-tyttöjen SM-sarjaan.

Steelersin B-tytöt aloittavat salibandyn SM-sarjan 2018-2019 lauantaina 29.9. kello 18.30 Juteinikeskuksella Hattulassa Blue Foxia vastaan. Steelersin ottelut jatkuvat heti sunnuntaina 30.9. kello 15 Nummikeskuksella Hämeenlinnassa SSRA:ta vastaan.

Steelers pelaa kotipelinsä pääsääntöisesti uudessa Nummikeskuksessa, mutta muutaman ottelun myös Juteinikeskuksessa ja Iittalassa.

Steelers B-tyttöjen joukkuetta voisi joku sanoa muukalaislegioonaksi, kun mukana on pelaajia Hämeenlinnasta (myös Lammilta, Iittalasta ja Eteläisistä), Hyvinkäältä, Forssasta, Janakkalasta ja Hattulasta. Vaikka mukana on pelaajia sieltä ja täältä niin joukkueen vahvuus on erittäin hyvä joukkuehenki

Joukkueen maalivahtiosasto heikkeni viime kaudesta, kun Elisa Tapanainen siirtyi harjoittelemaan kenttäpelaajan hommia ja suurimman vastuun maalin tilkitsemisestä tällä kaudella kantaa Netta Zeitz, lisäksi harjoitusvahvuudessa on mukana Viivi Hakamäki, joka vasta kuukausi sitten alkoi harjoittelemaan maalivahtina olemista. Joukkue hakeekin vielä yhtä innokasta maalivahtia mukaan SM-joukkueeseensa.

Steelersillä on tasainen joukkue, jossa hyviä pelaajia riittää viiteen kentälliseen. Joukkueen vahvuus onkin tasaisuus, mutta mukana on myös muutamia huippupelaajia, joista tyttöjen U16-maajoukkueessakin ovat esiintyneet Lotta Purhonen, Erika Laine ja Mari Seppänen. Tulevaisuuden lupauksia ovat lisäksi 2004 syntynyt Jasmin Rautanen ja 2005 syntynyt Viivi Virtanen. Joukkueessa on alusta asti ollut mukana useampi hattulalaispelaaja ja vaikka osa on valitettavasti jäänyt joukkueesta matkan varrella pois niin hattulalaisilla on edelleen vahva edustus joukkueessa, kun mukana ovat Jenna Linden, Laura Vekka, Ella Matinkari ja lisäksi valmennuksessa Raimo Matinkari.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.