Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

Steelers piti Sheriffsin nollakerhossa

Heli Haapalahti (25) iloitsee 2-1-maaliaan. Onnittelemaan tulossa Ruut Haapamäki.

Steelers otti kotivoiton nollakerholainen Sheriffsistä lukemin 3-1 (2-1, 0-0, 1-0) salibandyn naisten 1.-divisioonan ottelussa lauantaina.

Sheriffs-maalilla Tanja Lehtonen.

Hattulan Juteinikeskuksen hallissa pelatun ottelun avausmaalin teki hyvän yksilösuorituksen jälkeen Ringa Laurila ajassa 5.31. Sheriffsin Pauliina Ääri tasoitti ajassa 13.11 mutta Heli Haapalahti vei heti seuraavassa vaihdossa Steelersin uudelleen johtoon.

Avausmaalin tehnyt Ringa Laurila kuului Steelersin parhaimmistoon.

Toinen erä mentiin maaleitta, mutta 43. peliminuutilla Emma Kankainen kirjautti toisen syöttöpinnansa, kun pallo pomppi Sheriffs-maaliin Sara Virtasen kautta.

Kaisla Mäkinen kuului Steelersin runsaan kahden kentällisen kokoonpanoon.

Steelers pelasi lukuisten nuorten maajoukkue-edustusten, loukkaantumisten ja sairastelujen takia kapealla kokoonpanolla.

– Sheriffs pelaa omaa fyysistä peliään ja siihen pitäisi olla paremmin valmiina. Laitoimme paikoista sisään, siinä kai suurin ero tänään, Steelersin kapteeni Meri Jokinen sanoi.

Meri Jokinen kiitteli Steelersin parempaa viimeistelyä voitosta.

– Sählyn puolelle meni, kaksi pistettä oli se mitä haettiin ja se saatiin. Taisteluilmeemme oli hyvä kuten aina ja puolustuspelaaminen samoin, päävalmentaja Teemu Leppänen kommentoi.

Steelers pelaa jo huomenna vierasottelun KaPaa vastaan.

Juha Reinikainen

Maalintekoa yrittämässä Alisa Mäkelä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.