Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Steelers piti Classicia Tampereella tiukoilla loppuun asti

Steelersin Valtteri Niemi syötti kaksi maalia.

Lähelle päästiin mutta nollan pisteen peli on nollan pisteen peli. Näin tiivisti Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen Steelersin vierastappion liigakärki Classicille Salibandyliigassa. Ottelu päättyi Classicille 8?7 (3?4, 1?0, 4?3) ja voittomaalin ampui Steelersin puolustuksen virheen jälkeen ajassa 56.44 Sami Johansson (2+0).

? Nyt on päällä maksimiharmitus. Omasta mielestäni olisimme ansainneet ainakin yhden pisteen, ehkä voitonkin, sanoi Steelersin Timo Johansson (2+0) joka palkittiin otteistaan pronssisella lätkällä.

Välillä täydellisesti ailahdellut ottelu sai vauhdikkaan startin ensimmäisen kympin aikana, kun ensin Classicin Krister Savonen (1+1) vei sinipaidat johtoon ja alle kahden minuutin sisään tästä Steelers iski kolmesti Markus Siprosen (1+1),  Johanssonin ja Daniel Megyaszain maaleilla.

Timo Johansson teki kaksi maalia, mutta maalin tappion jälkeen ne eivät lohduttaneet.

Eetu Sikkinen ja Lassi Vänttinen (1+3) tasoittivat lukemat ennen kuin Johansson vei illan toisellaan Steelersin taas johtoon.

Ottelun parhaana palkittu Classicin Krister Savonen sanoi, että ainoa positiivinen juttu ottelusta olivat voittopisteet.

? Olimme tänään aneemisia kentällä ja kopissa, hurtti huumori puuttui.

Toinen erä oli avauserään verrattuna tarkempaa pelaamista ja erän ainoan maalin teki hopeisella mitalilla palkittu Classicin Joonas Pylsy (1+1).

Steelersin Samuli Grönfors (26) laitapainissa.

Classicin päävalmentaja Petteri Nykky piti avonaisten ovien avauserää oman joukkueensa osalta valmennuksen mokana.

? Äijät menivät heti alusta asti hyökkäyspäässä päätylautaan ja unohdettiin, että pitää myös puolustaa. Toinen erä oli jo parempi, tapoimme pari jäähyä ja teimme maalin, Nykky puntaroi.

Kolmas erä muistutti ensimmäisen erän peilikuvaa, kun ensin Classic takoi kolme maalia ja johtolukemat 7?4, ennen kuin Steelers löysi maalijyvän aikalisänsä jälkeen. Mikko Ruokolainen (2+0), Ville Lastikka (1+1) ja Ruokolainen toistamiseen tasoittivat lukemat, kun peliä oli käyty 55.51.

Markus Siprosen kenkä liikkui pirteästi.

? Vastustaja oli raikkaalla jalalla liikkeellä ja juoksi joissain kohdissa meidän ohi. Johtuiko eilisistä kovista treeneistä vai mistä, mutta harmittaa, että pariin otteeseen lopetimme kokonaan pelaamisen, Petteri Nykky sanoi.

Jussi Sihvonen löysi ilon aiheeksi, että syksyiseen Classicin Hämeenlinnan vierailuun verrattuna Steelersin otteet olivat huomattavasti paremmat.

? Tiedämme oman tasomme, kunhan pelaamme tiiviisti joukkueena, täydensi Timo Johansson.

Steelersin viikko jatkuu sunnuntaina kotiottelulla OLS:ia vastaan.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.