Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:

Steelers-naiset aloitti kevätkautensa vierastappiolla Pirkkalan parketilla

Steelersin toisen maalin tehnyt Annu Selinummi yrittää ohittaa Pirkkojen Tuija Kaukovirtaa.

Omat virheet ja naisten divarin pistepörssin kärkeen noussut Pirkkojen Jessika Lindroos (4+0) olivat Steelers-naisten suurimmat murheet, kun joukkue aloitti 1.-divisioonan kevätkierroksensa Pirkkalan kotihallin parketilla tappiolla 7?2 (3?0, 1?1, 3?1).

? Peli oli hyvännäköistä mutta annoimme vastustajalle todella halpoja maaleja. Menetimme pallon väärissä paikoissa ja usein vielä vastustajan parhaalle pelaajalle, kommentoi Steelersin päävalmentaja Teemu Leppänen.

Samalla Leppänen myönsi, että loppulukemat eivät jätä seliteltävää.

Pallontavoittelussa Steelersin Inka Merisalo (35).

Steelersin parhaana palkittu Meri Jokinen laukoi heti avausvaihdossa tolppaan, mutta maalinteon aloitti alkuminuuteilla Pirkkojen Viivi Virtanen (2+1). Erä sujui tasaisissa merkeissä, mutta viimeisen 20 sekunnin aikana vieraiden valkopaidoille tuli musta hetki ja Pirkat lisäsi 17 sekunnissa johtonsa 3?0:aan.

Ringa Laurila osui ajassa 28:49 Tanja Lehtosen syötöstä, mutta lisämaaleja Steelers ei toisessa erässä enää onnistunut tekemään. Viivi Virtasen illan toinen sen sijaan vei Pirkat taas kolmen maalin johtoon.

Puolustaja Meri Jokinen palkittiin Steelersin parhaana.

Kolmannessa erässä Annu Selinummi kavensi eron taas kahteen maaliin Heli Haapalahden syötöstä. Steelers loi enemmänkin maalipaikkoja, mutta ottelun lopuista maaleista vastasi Pirkkojen Lindroos tekemällä hattutempun runsaassa kymmenessä minuutissa.

Steelersin maalissa itselleen kirjautti 19 torjuntaa Viivi Laine joka pelasi syksyn loukkaantumisen jälkeen ensimmäisen sarjapelinsä. Ykkösvahtina on totuttu näkemään Juulia Kataja, joka lauantaina oli lepovuorossa maajoukkueleirityksen ja viikon kahden junioripelin jäljiltä.

? Maalivahtiin emme tänään kaatuneet, antoi Leppänen tunnustusta Laineen paluulle.

Tanja Lehtonen seuraa Steelersin avausmaalin syntyä.

Huomenna Steelers kohtaa kotipelissä Elenia-Areenalla FBC Loiston.

? Vastassa on huomennakin nuori ja hyväjalkainen joukkue, ennakoi Teemu Leppänen.

Juha Reinikainen

Annu Selinummen laukaus painuu verkkoon, taustalla 4?2-maalin syöttäjä Heli Haapalahti.