Torstai 28.09.2023
Nimipäivät: Arja, Lenni

Tuuli:
 

Steelers kohtaa Viron maajoukkueen kahdesti Iittalan kauhujen talossa

Kauhujen talolla eli Iittalan liikuntakeskuksessa tarjoillaan maajoukkuesalibandya, kun Viron maajoukkue saapuu sunnuntaina ottamaan mittaa Steelersin miesten edustusjoukkueesta.

Steelersin Timo Johansson on ohittanut Lammin Salibandyn maalivahdin Kaapo Kettusen. Ensi viikonvaihteessa vastassa on vieraita Lahden takaa. Kuva: Juha Reinikainen

Steelersin Timo Johansson on ohittanut Lammin Salibandyn maalivahdin Kaapo Kettusen. Ensi viikonvaihteessa vastassa on vieraita lahden takaa. Kuva: Juha Reinikainen

Kansainvälisen viikonlopun täydentää Pyhänpäivän iltana pelattava ottelu, jossa Steelersin A- ja B-ikäisten poikajunioreiden mielenkiintoinen kokoelmajoukkue testaa Viron maajoukkueen valmiuden. Teräsmiesten Mihkel Tasalle tapahtuma on erityinen, sillä hän pääsee haastamaan joukkuetoverinsa Viron paidassa.

Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen näkee tulevan viikonlopun kansainvälisen pelin mahdollisuutena hioa joukkueen peliä.

– Sunnuntaina päästään pelaamaan kansainvälinen peli joita ei koskaan ole liikaa. Varmasti osa pelaajista saa hyvän näyttöpaikan ja vaikka kyse onkin harjoituspelistä niin haluan nähdä tiiviin puolustuspään sekä monipuolista ja alati vaarallista hyökkäyspelaamista.

Kansainvälisten pelien tunnelmaa pääsee Iittalaan nauttimaan ilmaiseksi. Juniorit kohtaavat Viron maajoukkueen lauantaina iltaseiskalta ja Steelersin edustujoukkueen ja Viron maajoukkueen välinen ottelu pelataan sunnuntaina kello 11.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.