Maanantai 05.06.2023
Nimipäivät: Sulevi
Hämeenlinna
Pilvistä
7°C
Tuuli: 3 m/s W
 

Sarjakolmonen HJS kohtaa EPS:n kuuden pisteen ottelussa

Hämeenlinnan Jalkapalloseuralla on tänään mahdollisuus nousta jopa Kakkosen lohkokärkeen kotivoitolla Espoon Palloseurasta.

Lohkokolmosena, kahden pisteen päässä kärkipaikasta väijyvä HJS on pelannut kahdeksan ottelua eli useimpia muita lohkonsa kärkijoukkueita enemmän. Edellä olevat joukkueet eivät pelaa tänään.

HJS:n tämän illan vastus EPS on yksi peräti kolmesta joukkueesta jotka hengittävät vain pinnan päässä hämeenlinnalaisten niskaan. Kaikilla kolmella myös on vähemmän otteluita pelattuna.

Kyse on vähintäänkin niin sanotusta kuuden pisteen ottelusta, sillä häviön myötä HJS luultavasti valahtaisi ottelumäärien tasoittuessa sarjataulukon alempaan puoliskoon.

Kaurialassa kello 18.30 alkavassa ottelussa kohtaa kaksi kuntopuntarin mukaan huippukuntoista joukkuetta. Espoo marssii kentälle kolmen ottelun voittoputkessa ja HJS puolestaan ei ole hävinnyt neljästä viime ottelusta yhtäkään.

Vastakkain on myös kaksi hyvää pelaajakasvatustyötä tekevää seuraa. Tehoja on taas lupa odottaa muun muassa kotijoukkueen Santeri Steniukselta joka kymmenellä osumalla johtaa lohkon maalipörssiä.

Santeri Stenius on löytänyt maalijyvän alkukesän otteluissa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.