Perjantai 02.06.2023
Nimipäivät: Venla
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
4°C
Tuuli: 5 m/s N
 

SALIBANDY: Steelers-naisten koko valmennustiimi vaihtui

Seitsemän liigatappion putki ja tappioihin johtaneet peliesitykset kypsyttivät Steelersin naisten managerin Kai Lindforsin valmennuksen vaihtoon. Päävalmentaja Jani Perkonmäen korvasi jo keskiviikon harjoituksissa Steelersin valmennuspäällikkönä tähän asti kautta toiminut Jani “Hakki” Järvinen.

Jani Järvinen otti Steelers-naisten valmennusvastuun.

Jani Järvinen otti Steelers-naisten valmennusvastuun.

? Pakko jotain on tehdä, vaikka tämä ehkä onkin se perinteisin keino. Alkukauden vastustajat ovat olleet kovia, mutta pelillisestikään ei menty siellä missä pitää eli haastettu riittävästi. Nyt pienen ottelutauon aikaan oli hyvä tehdä vaihdos, Lindfors sanoo.

Manageri Lindfors sanoo puntaroineensa ratkaisua alkukauden tukkoisuuteen kolmisen viikkoa. Lopputuloksena on paitsi päävalmentajan, myös koko valmennustiimin vaihtuminen.

Jani Järvisiä on vaihdoksen jälkeen teräsnaisten valmennuksessa kaksin kappalein. Steelersin miehiäkin aiemmin valmentaneen “Hakki” Järvisen kakkosvalmentaja on nimikaima, joka on valmentanut tähän asti Pekolan Iskun naisten kakkosjoukkuetta. Fysiikkavalmentajaksi tuli Iiro Kakko ja katsomovalmentajaksi Kai Suoraniemi.

Päävalmentaja Järvisellä ei ole ruusuisia kuvitelmia tulevasta savotasta.

? Ihan järkyttävä haaste ja sen takia täällä ollaankin. Yhtälö on eniten päästettyjä ja vähiten tehtyjä maaleja, se on ratkaistava ja se kiehtoo.

Järvisen valmennustiimillä on viisien harjoitusten verran aikaa saada kaikki alkukauden ottelunsa hävinnyt Steelers-naiset parempaan iskuun.

? Yksi päävastustajistamme eli Happee on vastassa 19.11. ja sieltä lähdetään hakemaan hyvää tulosta, Järvinen sanoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.