Torstai 25.07.2024
Nimipäivät: Jaakko, Jimi, Jaakob, Jaakoppi

Tuuli:
 

SalBa nousi Steelersin ohi jumbofinaalin viimeisellä kympillä

Steelersin Valtteri Niemi jättää SalBan Juho Miilunpalon ihmettelemään.

SalBa oli Steelersiä rohkeampi, rennompi ja voitontahtoisempi ottelun viimeisellä kympillä ja vei Salibandyliigan vieraspisteet Hämeenlinnasta lukemin 4?5 (0?1, 3?2, 1?2). Erik Härkönen (2+0) tasoitti ajassa 50.42 4?4:ään ja Niko Kaerla laukoi Steelers-fanien kannalta katkerasti vain neljä sekuntia ennen loppua lähes puolesta kentästä voittomaalin.

? Vähän kerjäsimme noita tilanteita. Pääsimme kaksi kertaa johtoon ja annoimme kaverille mahdollisuuden roikkua mukana. Tänään olisi kaksi pistettä ollut otettavissa mutta emme uskaltaneet voittaa, Steelersin valmentaja Jussi Sihvonen sanoi.

Aleksanteri Ihalaisen ja kumppanien tilanne Salibandyliigassa muuttui entistä vaikeammaksi.

Jumbona edelleen olevan SalBan ja nyt toiseksi viimeisenä majailevan Steelersin otteissa oli vauhtia, mutta putoamistaistelun kannalta tärkeää ottelua leimasi pieni yliyrittäminen.

? Äärimmäisen tärkeä voitto sarjan kannalta, vaikka rohkeutta puuttuikin. Kaikki kolme ketjua tekivät tasaisesti hommia, jutteli SalBan päävalmentaja Petri Seppinen.

Antti Vuorinen laukoi vieraat johtoon avauserässä ja Lauri Viitala tasoitti Ville Lastikan syötöstä ajassa 21.29 ylivoimalla.

Lauri Viitala virittää ylivoimamaaliaan.

Tomi Lahti kuittasi SalBan taas johtoon, ennen kuin Lastikka ja Timo Johansson veivät Steelersin ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Ratkaisuroolissa olleen SalBan ykkösketjun Härkönen tasoitti vielä ennen erätaukoa.

Timo Johansson yrittää turhaan ohittaa SalBan Teemu Kortelaista.

Hyvin pelannut Lastikka syötti tutun tutkaparinsa Nico Jonaesonin maalintekoon ajassa 44.28 ja ote päätöserän alkupuoliskolla oli muutenkin Steelersillä.

? Kortelainen oli mies paikallaan silloin kun tarvittiin, kehui Petri Seppinen maalivahtiaan Teemu Kortelaista, joka torjui kolmannessa erässä kymmenen kertaa.

Nico Jonaeson juhlii johtomaaliaan.

Steelersin Jussi Sihvonen halusi karistaa tappion tuskan nopeasti harteiltaan, eikä suostunut pohtimaan, mitä tappio joukkueen kannalta liigassa merkitsee.

? Nyt on elettävä hetkessä, kun on kolmen pelin viikko käynnissä, hän painotti.

Steelers kohtaa keskiviikkona EräViikingit ja lauantaina Oilersin.

Juha Reinikainen

Steelersin maajoukkuejuniorit kukitettiin ennen miesten ottelua. U16-maajoukkueessa tehokkaasti pelanneet Mari Seppänen, Erika Laine ja Petra Aallonen sekä U19-tyttöjen riveissä Ruotsin kaataneet Annu Selinummi ja Juulia Kataja olivat yhtä hymyä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.