Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Verrattain selkeää
15°C
Tuuli: 9 m/s SSW
 

RUGBY: Puolivälieriin valmistautuva Linna kärsi murskatappion

Linna Rugby Clubin ja Warriorsin kohtaaminen käytiin vaihteeksi Pullerin nurmella.

Linna Rugby Clubin ja Warriorsin kohtaaminen käytiin vaihteeksi Pullerin nurmella.

Helsinkiläinen Warriors Rugby Club oli liian kova pala Linna Rugby Clubille lauantaina, kun hämeenlinnalaisten SM-runkosarja päättyi kotiotteluun Pullerilla. Lukemat 0?50 hallitsevalle Suomen mestarille olivat seurausta ennen kaikkea vieraiden vahvasta joukkuepelistä.

? Tuntui, että 1?1-vastaan -tilanteissa pärjättiin vielä ihan kohtuullisesti, mutta joukkueena Warriors oli järjettömästi parempi, puntaroi Linnan Juho Peltoniemi.

Linnan kapteeni Kalle Välimäkikin painotti joukkueelleen pelin jälkeen vain perusasioiden tekemistä paremmin. Lauantaisesta ottelusta on kaksi viikkoa aikaa toipua ennen puolivälieräottelua, jonka runkosarjassa sijalle 5. tai 6. sijoittuva Linna Rugby Club pelaa vieraskentällä.

Linnalla ei pelaavan puheenjohtajansa Juho Peltoniemen mukaan ole suuria loukkaantumismurheita ennen kauden ratkaisuvaiheen alkua. Kausi on sen sijaan sisältänyt yllättäviä käänteitä, kuten yhdeksi kantavaksi voimaksi kaavaillun Fred Harrisonin akillesjänteen katkeamisen jo kolmannessa ottelussa ja päävalmentaja Ray Dicksonin siirtymisen Viron maajoukkueluotsiksi.

Kalle Välimäki puskee kohti Warriors-miehitystä. Linna ei tänään löytänyt aseita soturipuolustuksen murtamiseksi.

Kalle Välimäki puskee kohti Warriors-miehitystä. Linna ei tänään löytänyt aseita soturipuolustuksen murtamiseksi.

Rugbysta tuli olympialaji Rion kisoissa tänä kesänä ja olympiakisojen jälkimainingeissa myös Linna onnistui haalimaan avoimissa tryouteissaan puolen tusinaa uutta pelimiestä.

? Osa heistä nähdään varmaan kentällä jo ensi viikonvaihteessa 1.-divisioonajoukkueen paidassa, arvelee Peltoniemi.

Normaalisti moni Linnan pelaaja kantaa sekä SM-sarjajoukkueen että divarijoukkueen paitaa, mutta puolivälierien alla miehistöä ymmärrettävästi halutaan säästellä.

? Tosi iso osa miehistä on pelannut molemmissa joukkueissa. Jos pelimäärä SM-sarjassa ensi kaudella lisääntyy, niin emme välttämättä enää pyöritä divarijoukkuetta, Juho Peltoniemi sanoo.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.