Maanantai 02.10.2023
Nimipäivät: Valio

Tuuli:
 

ReskaSport: LaSB käänsi kovan arpaonnen melkein edukseen

Hämeenlinnan Divari-ryhmille sattui tänä vuonna kova arpaonni salibandyn miesten Suomen Cupissa. Viidennelle kierrokselle edennyt Lammin Salibandy kuitenkin otti tilaisuudesta vaarin ja näytti eilisessä kohtaamisessa Happeeta vastaan parasta osaamistaan. Edellisellä kierroksella Steelersin pudottanut 2.-divisioonan FBC Turku taas jatkoi hurmiossa ja pullautti eilen liigajoukkue Krp:n ulos cupista.

Kun Tino Nivala ajassa 46.58 toi lammilaiset maalin päähän Happeesta lukemiin 5?4, joutui hallitseva Suomen mestari ja cup-voittaja tekemään tosissaan töitä loppuun asti. Loppulukemat 8?5 syntyivät, kun LaSB pelasi ilman maalivahtia Heikki Hätösen 7?5-kavennuksen jälkeen.

Nuorten maajoukkuepuolustaja Miikka Pentikäinen (59) iski Happeen maaliin kaksi osumaa maanantain cup-kohtaamisessa.

Nuorten maajoukkuepuolustaja Miikka Pentikäinen (59) iski Happeen maaliin kaksi osumaa maanantain cup-kohtaamisessa.

? Saappaat jalassa kaaduttiin eikä suoritusta tarvitse hävetä. Koskaan ei tietenkään voi olla tyytyväinen tappioon, mutta nyt ei pelin päätyttyä oikeastaan edes harmittanut. Suomen mestari oli tuon verran parempi, kertaa valmentaja Jussi Sihvonen tapahtumia yön yli nukuttuaan.

Hyvän pelin taustat juontavat Sihvosen mielestä muun muassa siihen, että joukkue ei lähtenyt pelkästään puolustamaan ja kyhjöttämään omassa päässä.

? Tuollaisen taisteluilmeen kun saisi aina sarjapeleihin. Jokainen pelaaja täytti oman paikkansa, vaikka ryhmässä on aika vähän liigakokemusta, Sihvonen tuumii.

Joukkueen toinen valmentaja Kalle Tyrkäs seuraa LaSBin suorituksia pidemmällä perspektiivillä, kun on ensin pelaajana ja sitten valmentajana kulkenut ryhmän mukana vuosikymmenen. Pelkästään tilastojenkin valossa näkee, että joukkue on koko historiansa ajan ollut joka vuonna edellistä parempi. Sama suunta näyttää jatkuvan

? Hieno tapahtuma ja olen iloinen, että joukkue osti tämän mahdollisuuden. Eilinen oli paras matsi LaSBin historiassa, puolet pelistä oltiin parempia ja vastustajan maalivahdille tuli enemmän torjuntoja kuin meidän veskarille, Tyrkäs tiputtelee. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.