Sunnuntai 10.12.2023
Nimipäivät: Jutta

Tuuli:
 

ReskaSport: Golfin intensiivikurssi alle 16-vuotiaille

Kainuun Opisto ja Paltamo Golf järjestävät alle 16-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatun golfin intensiivikurssin heti kesäkuun alussa. Kurssi on tarkoitettu juuri aloittaneille, alle 16-vuotiaille tytöille ja pojille tai jo vuosiakin pelanneille, joilla peli ei vain kulje.

Hyvä peli on pienestä kiinni, tarvitaan malttia, omien rajojen ja vahvuuksien tuntemusta ja välineiden ymmärrystä. Matka golfin sujuvaan peliin on haastava, mutta Kainuun Opiston ja Paltamo Golfin järjestämällä intensiivikurssilla peli voi saada siivet.

PGA Golf Pro Pertti Oja vastaa opetuksesta. Kurssimaksu 280 e sisältää vapaa-ajanohjaajan palvelut, ohjelmaan sisältyvät ruokailut, majoitus, green feet, tiimiohjelman, kuljetukset (Kainuun Opisto – Paltamo Golf) ja opetuksen. Kurssipäivät ovat 1.?5.6.2015.

Ilmoittautumiset 1.5.2015 mennessä: Kainuun Opisto, kurssisihteeri Sinikka Korhonen puh. 044 2990 826, kurssisihteeri@kainuunopisto.fi

Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 12.

Paltamo Golf, Suomen kaunein golfkenttä, sijaitsee Oulujärven rannalla upeassa Kainuun maisemassa. Väylät kulkevat monin paikoin rantaviivaa tapaillen ja kenttä hurmaa kauneudellaan.

Kainuun Opisto on kaikille avoin ja monien mahdollisuuksien kansanopisto, joka sijaitsee kainuulaisen luonnon ja kulttuurin keskellä Paltamon Mieslahdessa, vain 7 kilometrin päässä golfkentästä. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.