Maanantai 29.05.2023
Nimipäivät: Oiva, Oliver, Olivia
Hämeenlinna
Pilvistä
10°C
Tuuli: 5 m/s WNW
 

RATA-AUTOILU: Suvi Jyrkiäinen mukaan Cramon akatemiaan

Rata-autoilija Suvi Jyrkiäinen kutsutaan mukaan rakennuskonevuokraamo Cramon sponsorointiohjelmaan nuorille urheilijoille. Cramo kutsuu Jyrkiäisen lisäksi Urheiluakatemiaansa tänä vuonna taekwondoka Omar Harbin ja vapaaottelija Aleksi Lukkarisen.

16-vuotias rata-autoilija Suvi Jyrkiäinen on toisen polven autourheilija Hämeenlinnasta. Äiti Minna Sillankorva on moninkertainen naisten rallin suomenmestari ja maailmanmestari vuodelta 1991.

Jyrkiäinen on solminut Mazdan maahantuojan kanssa kahden vuoden sopimuksen ja ajaa kaudet 2017?2018 V1600-luokkaa Mazda2:lla. Tavoitteena on edetä lajin huipulle ja päästä ulkomaille kilpailemaan.

Rata-autoilija Suvi Jyrkiäinen on yksi kolmesta Cramon Urheiluakatemiaan kutsutusta lupaavasta urheilijasta.

? Aloitin autourheilun vuonna 2016 ja saavutin V1600-luokan Paras Tulokaskuski -palkinnon. Olin luokan nuorin kuljettaja, ja kuskeja oli kaikenikäisiä 60-vuotiaaseen saakka. Kesät harjoittelen radalla. Talvikaudella valmistaudun tulevaan kauteen harjoittaen fyysistä kuntoa sekä ajaen simulaattorilla, kertoo Jyrkiäinen.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista.

Nuoret edustavat lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän päämääränään on nousta maailman huipulle. Nuoret hyötyvät Urheiluakatemiasta muun muassa saamalla näkyvyyttä itselleen ja lajilleen Cramon kautta. Akatemialaisuus auttaa nuoria myös muiden yhteistyökumppaneiden etsimisessä.

? Saimme vuodenvaihteessa runsaasti hakemuksia Akatemiaamme. Lajivalinnoissamme pyrimme huomioimaan mahdollisimman laajasti eri lajeja. Haluamme tukea myös perinteisesti ei niin tunnettuja lajeja, joiden voi olla vaikea muutoin saada näkyvyyttä. Tavoitteemme on tarjota nuorille kyvyille tilaisuus päästä lajinsa huipulle riippumatta lajivalinnasta, kertoo Cramo Finland Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen.

Urheiluakatemia tukee Cramon arvomaailmaa. Osana Cramon yhteiskuntavastuun toimintasuunnitelmaa se edistää liikuntakulttuuria ja nuorisotyötä Suomessa.

? Seuraamme aktiivisesti nuorisourheilua ja haluamme rakentaa Suomea niin rakennustyömailla kuin tukemalla nuoria, lupaavia urheilutähtiäkin, sanoo Nupponen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.