Maanantai 15.07.2024
Nimipäivät: Rauni, Rauna

Tuuli:
 

PUTOAMISKARSINTA: Maalipaikoistaan ohi sutinut Steelers hävisi keskinkertaisesti pelanneelle KooVeelle

Timo Johansson epäonnistui tässä paikassa, mutta teki kolmannessa erässä ylivoimamaalin.

Salibandyliigan putoamiskarsinta käynnistyi Steelersiltä perjantaina aneemisesti. KooVeen luotsi Iivo Pantzar oli tyytyväinen lopputulokseen 3?5 (1?3, 1?1, 1?1), vaikka arvioi omiensa pelanneen todella heikon toisen erän.

? On ollut tällä kaudella harvinaista herkkua voittaa, kun pelaamme itse keskinkertaisella tasolla. Tänään oli sellainen päivä, hän kommentoi.

Steelersistä puhtaat paperit voi antaa kakkosketjun kaksikolle Ville Lastikka (2+0) ja Nico Jonaeson (0+3) joilla oli paikkoja tehdä vielä monta maalia enemmän. Muuten hyökkäyspeli oli tehotonta.

Nico Jonaesonin syöttöpeli oli hyvää. Tuloksena kolme tehopistettä.

? Emme aloittaneet playoff-sarjaa kuten pitäisi. Olimme todella huonoja kaksi erää, Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen arvioi.

Pantzar nosti KooVeen voiton avaimiksi tehokkuuden, viisikkopuolustamisen ja maalivahtipelin. 15 kertaa torjunut Arvid Vonk tamperelaisten maalilla olikin perjantaina hyvä. Steelersin Pasi Järvinen torjui 14 kertaa ja teki muutamia hyviä pelastuksia päätöserässä muttei ollut parhaimmillaan, kun KooVee avauserässä rankaisi kaukovedoilla.

Markus Sipronen jää juoksukisassa toiseksi KooVeen Tuomas Aholle.

Jussi Sihvonen piti Steelersin kolmatta erää kokonaisuutenaan hyvänä.

? Sarjan suhteen en ole huolissaan. Pystymme luomaan maalipaikkoja, mutta ne vain pitäisi käyttää. Nyt levätään pari päivää ja ollaan valmiina maanantaina, Sihvonen suunnitteli.

Juha Reinikainen

Ville Lastikka oli hyvällä pelipäällä. Steelersin muu hyökkäyspeli sen sijaan ontui.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.