Keskiviikko 24.07.2024
Nimipäivät: Tiina, Kirsti, Kirsi, Kiia, Krista

Tuuli:
 

Porvoo haastaa Linna Rugbyn lauantaina

Linna Rugby Club kamppailee lauantaina tärkeän ottelun Porvoon Old Town Shamrocksia vastaan. Viidentenä ja kuudentena rugbyn mestaruussarjan keskikastissa olevilla joukkueilla on yhä mahdollisuus yltää neljännesfinaaleihin, kun joukkueilla on runkosarjassa jäljellä kahdesta kolmeen ottelua.

Tilanne viimeisen pleijaripaikan tuntumassa on hyvin tiukka. Viiden pisteen marginaalin sisällä siitä kilpailee neljä joukkuetta. Sarjakolmonen Helsinki Warriors mahtuu myös alle kymmenen pisteen marginaaliin.

Paikkaa tavoittelevista joukkueista Linnalla sekä nyt neljäntenä olevalla Tampereella on jäljellä yksi ottelu Porvoota ja Kuopiota enemmän. Voitosta rugbyssa saa neljä pistettä, minkä lisäksi neljään juoksumaaliin yltävä voitto tuo yhden bonuspisteen.

11908591_907066062718196_5051118241062621910_o

Porvoon nopeuteen ja pallon potkimiseen perustuva pelityyli on aikaisemmin 1.-divisioonassa ja harjoitusotteluissa osoittautunut Linnalle vaikeaksi, mutta kauden aikana kotijoukkue on onnistunut muokkaamaan pelityyliään kulloisenkin vastustajan mukaan.

Odotettavissa Kaurialan kentällä on tasaväkinen ja nopearytminen ottelu, jossa molemmat joukkueet antavat kaikkensa pleijaripaikan kiilto silmissä.

Oman säväyksensä matsiin saattavat antaa toisinaan pelipaidankin päälleen pukevat valmentajat. Porvoon skottivalmentaja Bro Bannatyne sekä Linnan uusiseelantilainen Ray Dickson tunnetaan molemmat Suomen rugby-yhteisössä miehinä, jotka kentälle tullessaan antavat kovan vastuksen puolta nuoremmille pelaajille. (Reska.fi)

Linna Rugby Club – Old Town Shamrocks Kaurialan kentällä la 22.8. klo 13.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.