Torstai 28.03.2024
Nimipäivät: Armas

Tuuli:

Playoff-tunnelma siivitti Steelersin tietä Divarin välieriin

Playoff-tunnelma tarttuu. Julius Aaltonen koppaa nyrkkitervehdyksen pallopoikana toimineen Joelin, 7 vuotta, kanssa. Joel totesi playoff-tunnelmasta, että tällaiset ottelut ovat kyllä tosi henoja.

Playoff-tunnelma tarttuu. Julius Aaltonen koppaa nyrkkitervehdyksen pallopoikana toimineen Joelin, 7 vuotta, kanssa. Joel totesi playoff-tunnelmasta, että tällaiset ottelut ovat kyllä tosi hienoja.

Tunnelma nousi ensimmäisestä osaottelusta vielä pykälän, kun 648 katsojaa seurasi ja kannusti Steelersin etenemistä Divarin välieriin sunnuntaina. Kolmas osaottelu Limingan Niittomiehiä vastaan päättyi 7?5 (4?1, 1?2, 2?2) ja ottelusarja isännille 2?1.

? Isot pelaajamme olivat tänään isoja, niin kuin täytyykin, jos tällaisia otteluja haluaa voittaa, sanoi helpottunut Steelers-luotsi Jani Järvinen.

? Uudistimme pelaamistamme viime pelistä enemmän pallokontrollin suuntaan ja muutimme hiukan ketjujen roolitusta. Se näytti tepsivän, mutta taktiikka on tietysti vain osa kokonaisuutta; joukkue oli selvästi päättänyt tänään voittaa, jatkoi Järvinen.

Kolmen maalin Lastikka tuulettaa. Ville Lastikka johtaa Divarin pudotuspelien pistepössiä 11 pisteellä puolivälierien jälkeen.

Ville Lastikan (3+0) ja Timo Johanssonin (2+0) lisäksi tähän rintamaan voi nostaa ainakin maalivahti Jaakko Vahtokarin (20 torjuntaa).

? Vastustajan hyvä esitys ei ollut yllätys hävityn vieraspelin jälkeen. He saivat hengen päälle ja kehittyivät sarjan aikana, Vahtokari sanoi.

Vahtokari piti ottelusarjan ratkaisevana erona Steelersin kovempaa rutiinia.

Jaakko Vahtokari on ehtinyt pallon tielle ensimmäisen erän lopulla Steelersin pelatessa alivoimaa.

Alkuminuutit lupailivat kaikkea muuta kuin tasaista taistoa. Ykköskentällinen iski heti ensimmäisessä vaihdossa näyttävän osuman, kun Markus Sipronen vain 41 sekunnin jälkeen laukoi Steelersin johtoon Teemu Metsälän syötöstä.

Jatkoa seurasi kolmisen minuuttia myöhemmin, kun Ville Lastikka (Lauri Viitala) teki illan toisen maalin ja ajassa 5:52 Metsälä ampui ylivoimalla mielipaikaltaan vasemmasta laidasta lukemat 3?0 Nico Jonaesonin syötöstä.

Markus Sipronen teki tärkeän avausmaalin sunnuntain kolmannessa puolivälieräottelussa Limingan Niittomiehiä vastaan.

Kun Timo Johansson tasan kahdeksan minuutin kohdalla teki lukemiksi jo 4?0, jätti LNM:n maalilla aloittanut Sami Yli-Korpela samalla paikkansa loukkaantumisen takia. Tilalle tullut Kosti Laine joutui antautumaan lopun 52 minuutin aikana vain kolmesti, mutta tämä johtui lähinnä LNM:n petraantuneesta kenttäpelistä.

? Alussa emme olleet hereillä. Maalivahdin vaihto johtui loukkaantumisesta, mitään muita muutoksia emme siinä kohtaa tehneet pelaamiseemme, kertasi LNM:n käskyttäjä Olli Honka.

Taisteluilme kohdallaan. Steelersin Julius Aaltonen murtautuu voittajana ulos laitakamppailusta pallon kanssa.

Taisteluilme kohdallaan. Steelersin Julius Aaltonen murtautuu voittajana ulos laitakamppailusta.

On makuasia, tekikö Steelers itse ottelun lopusta itselleen vaikean, mutta joka tapauksessa Niittomiehet tarttuivat tosissaan mahdollisuutensa haastaa sarjan ylivoimainen suosikki ja pelasivat varsinkin ottelun kaksi viimeistä erää rohkeaa ja vauhdikasta salibandya.

Ikitaistelija Timo Johansson on tehnyt lukemat puolustaja Lauri Viitalan erinomaisesta syötöstä.

Ikitaistelija Timo Johansson on tehnyt lukemat 7?4 puolustaja Lauri Viitalan erinomaisesta syötöstä.

Ville Lastikka vei Steelersin vielä 5?1-johtoon ajassa 28:55, mutta sen jälkeen vieraat kirivät 5?3-tilanteeseen, ennen kuin Lastikka kolmannen erän alussa takoi Steelersille taas kolmen maalin etumatkan. Sen jälkeen maaleja tehtiin vielä vuorotahtiin yhteensä neljä.

? Kova sarja oli. Kahdeksan parhaan joukossa ei ole huonoja joukkueita, sen tämä todisti. Parempi kuitenkin voitti tänään, myönsi LNM:n valmentaja Honka.

Nico Jonaeson valmistautuu laukaisemaan ja päävalmentaja Jani Järvinen seuraa taustalla. Järvinen johdatti joukkueensa Divarin välieriin Blue Foxia vastaan.

? Kauhea floppi olisi ollut, jos tämä olisi hävitty. Kovan paikan edessä joukkue kuitenkin kasvoi, kiteytti puolestaan Järvinen.

Steelers pelasi sunnuntaina ilman Iiro Nurmista ja Tuomas Mikkolaa. Paikkaajat löytyivät nuorista pelaajista, kun Valtteri Niemi ja Lauri Viitala saivat vastuuta.

? Viitala teki pakin tontilla hyvät tehot 0+2 ja vaikka Niemi tänään ei ollut ihan omalla tasollaan, hän on jatkossa edelleen käyttökelpoinen pelaaja paikalle kuin paikalle.

Steelersin välierätaival alkaa keskiviikkona Blue Foxia vastaan. Toinen välieräpari on Lammin Salibandy?SB Welhot.