Tiistai 06.06.2023
Nimipäivät: Kustaa, Kyösti, Kustavi
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
10°C
Tuuli: 2 m/s NW
 

Pian pääsee taas halliin uimaan

Hämeenlinnan uimahalli avautuu koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen maanantaina elokuun 3. päivänä kello 6.00 ja Lammin uimahalli tiistaina syyskuun 3. päivänä kello 6.00. Hankittujen sarjalippujen voimassaoloaikaa on jatkettu.

Uimahallit palvelevat heti avauduttuaan normaalein aukioloajoin. Ennen sulkua Hämeenlinnan uimahalliin ostettujen sarjalipputuotteiden voimassaoloaikaa on pidennetty 150 vuorokautta.

Lammin uimahalliin ennen sulkua ostettujen sarjalipputuotteiden voimassaoloaikaa on puolestaan pidennetty 180 vuorokautta.

Puku- ja pesutilat sekä saunat ovat normaalisti käytössä ja myös vesijuoksuvöitä sekä lasten uimaleluja voi lainata kuten ennenkin. Uimahalleihin järjestetään käsien desinfiointipisteitä ja uimahallissa asioinnin aikana tulee noudattaa riittävää turvaväliä.

Ilmoittautuminen Liikuntahallien liikuntaryhmiin alkaa tiistaina elokuun 18. päivänä kello 9. Ilmoittautua voi joko sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta tai puhelimitse. Tarjonnassa on syksystä kevääseen jatkuvia ryhmiä, lyhyempiä kursseja ja kertamaksullista toimintaa maalla sekä vedessä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.