Perjantai 24.03.2023
Nimipäivät: Gabriel, Kaapo, Kaappo, Kaapro
Hämeenlinna
Sadekuuroja
3°C
Tuuli: 3 m/s SSE
 

Philippe Cornet ja Joel Janatuinen HPK:hon

Philippe Cornet on aiemmin HPK:ssa osoittanut olevansa jäällä ja pelin ulkopuolella joukkueen vahvoja vastuunkantajia.

HPK on solminut kaksivuotiset sopimukset Philippe Cornetin ja Joel Janatuisen kanssa.

Kanadalaishyökkääjä Philippe Cornet palaa Kerhoon kaksivuotisella sopimuksella.

HPK:ta yhteensä kolmen kauden ajan edustanut Cornet on pukenut HPK-paidan päälleen yhteensä 125 runkosarjan ja 15 playoffs-ottelussa tehoin 35+34.

31-vuotias kanadalainen pelasi päättyneellä kaudella Saksassa DEL2-liigaa ja viime viikonloppuna Cornetin kaulaan pujotettiin hopeamitali.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan Hämeenlinnassa tiedetään mitä saadaan.

– Phil on monipuolinen ja kamppailukykyinen joukkuepelaaja, joka pystyy kantamaan ratkaisuhetkillä vastuuta. Hänellä on kova työmoraali ja halu voittaa sekä menestyä. Tuo voimaa ja tehokkuutta meille maalinedusta- ja kulmapelaamiseen.

Päättyneellä kaudella hopeaa TPS:n paidassa pokannut Joel Janatuinen saapuu Hämeenlinnaan myös kahden vuoden sopimuksella.

Liigaa kahden kauden ajan TPS:ssä pelannut 26-vuotias Janatuinen vietti kaudet 2014?2019 Amerikassa pelaten kauden USHL:ää ja neljä kautta NCAA:ta North Dakotan yliopistojoukkueessa.

– Joel on monipuolinen ja luisteluvoimainen pelaaja. Hän on meidän pelitapaamme tärkeä palanen ja vahvistaa alivoimapelaamista. Samalla hän tuo myös hyökkäyspeliin uusia mahdollisuuksia. Alkavalla kaudella pyrimme olemaan tiivis ja tehokas neljän sylinterin joukkue. Jokaiselta kentältä odotetaan tiivistä ja aktiivista puolustuspelaamista sekä tehokkuutta, summaa Toivola.

Janatuinen liittyy HPK:n vahvuuteen kesäkuussa ja Cornet elokuussa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.