Tiistai 23.07.2024
Nimipäivät: Olga, Oili

Tuuli:
 

Olli Miettinen pitkän matkan ja Jarmo Valo lyhyen matkan nopein KiipMTB:ssä

TCC:n Olli Miettinen ajoi KiipMTB:n pitkän matkan nopeiten.

Kiipulassa sunnuntaina poljetun maastopyöräilyn KiipMTB:n osallistujamäärä puolitoistakertaistui viime vuodesta. Toista kertaa järjestetyn tapahtuman eri luokkiin starttasi kirpeässä loppusyksyn säässä noin 120 polkijaa.

Matkoja oli viime vuodesta muutettu 14 ja 28 kilometriin ja reitteihin lisätty haastavia metsäosuuksia Kiipulalle tyypillisine nousuineen ja laskuineen.

Mukana uutuutena oli myös alle 12-vuotiaiden sarja, jonka 5 kilometrin matkan nopeimmin polki Tawast Cycling Clubin Eino Mutanen.

TCC:n ja Hatunen Racing Teamin ajajat olivat hyvin edustettuina myös muissa luokissa. Naisten 28 kilometrin matkan ykkönen oli Sari Oksa ja muut palkintosijat menivät Hatunen Racing Teamin Tiina Niemiselle sekä Päivi Jaakkolalle. Aivan heidän tuntumassaan maaliin tuli myös TCC:n Elina Honkavuori neljäntenä.

TCC/Rosen Olli Miettinen oli miesten pitkällä matkalla selkeä ykkönen ennen Antti Rissasta ja viime vuoden voittajaa Mika Tervalaa. Naisten 14 kilometrin matkan kiireisin oli Petra Pihlström ja miehissä Hatunen Racing Teamia edustava Jarmo Valo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.