Torstai 08.06.2023
Nimipäivät: Salomon, Salomo
Hämeenlinna
Melkein selkeää
12°C
Tuuli: 4 m/s NW
 

Mika Pulkkinen HJS:n valmennuspäälliköksi

Mika Pulkkinen aloittaa Hämeenlinnan Jalkapalloseuran valmennuspäällikkönä 1.1.2017 ja samalla seura uudistaa organisaatiorakenteensa palvelemaan paremmin valmentajien koulutusta ja pelaajakehitystä.

Mika Pulkkinen on 43-vuotias Kotkasta kotoisin oleva vahvan pelaajauran tehnyt pelaaja, joka ammattilaisurallaan on edustanut muun muassa Hollantilaista Heerenveeniä ja Itävaltalaista SW Bregenziä.

Kotimaassa hän on edustanut TP-Seinäjokea, AC Allianssia, KTP:ta ja KooTeePee:ta. Hämeenlinnan Jalkapalloseuran valmennuspäälliköksi Mika siirtyy KTP:n valmennuspäällikön tehtävästä.

– Mika vakuutti rekrytointiprosessin aikana ammattimaisuudellaan ja palavalla halulla tulla mukaan kehittämään hämeenlinnalaista jalkapalloa. Erityisesti Mikan valinnassa painoivat hänen osaamisensa Sami Hyypiä Akatemia – toiminnasta ja kansainvälinen kokemuspohja niin pelaajana kuin valmennuspuolella.

– Tämän rekrytoinnin myötä olemme valmiit vastaamaan paremmin seuramme jäsenistön toiveisiin luoda pelaajillemme edellytyksiä henkilökohtaisen huippunsa tavoittelussa ja samalla meillä on seurana riittävät resurssit tukea kaikkien joukkueidemme valmennusta. Myös valmennuskoulutukseen Mikan palkkaaminen tuo aivan uudet edellytykset HJS:ssä, taustoitti uuden valmennuspäällikön palkkaamista toiminnanjohtaja Ville Dahlman.

Pulkkinen on suorittanut UEFA:n A-valmentajatutkinnon.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.