Sunnuntai 02.04.2023
Nimipäivät: Pellervo
Hämeenlinna
Selkeää
-3°C
Tuuli: 4 m/s N
 

Metritiski-areenan korjaus vaikeuttamassa alkusyksyn harjoittelua

Hämeenlinnan Jäähalli Oy on kevään aikana teettänyt halleissa runkorakenteiden rakennetarkastukset. Metritiski-areenan teräsrakenteiden kantavuudessa ja lujuuksissa on havaittu puutteita, jotka tulee korjata ennen talvikauden alkua. Korjaukset pyritään tekemään kesätauon aikana, mutta korjaukset voivat siirtää kauden aloittamista myöhempään syksyyn.

– Onneksi puutteet havaittiin nyt yhtiön teettämässä tarkastuksessa. Käyttäjien turvallisuus on ensisijainen lähtökohta ja siksi hallin käyttö halutaan kieltää nyt kokonaan, ennen tukirakenteiden vahvistuskorjausten valmistumista, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä.

Normaalisti Metritiski-areenan talvikausi käynnistyy elo-syyskuun vaihteessa. Korjausurakan aikataulu voi kuitenkin tulevana kesänä siirtää hallin käyttöönottoa myöhemmäksi.

– Pidän epätodennäköisenä, että hallissa luisteltaisiin vielä syyskuun alussa. Tämä tietysti vaikeuttaa juuri syyskuussa käynnistyvien jääkiekkosarjojen kotiotteluiden sijoittelua ja kaikkien Metritiski- areenaa käyttävien harjoittelua, pahoittelee Pöyhiä.

– Uskon kuitenkin kaikkien ymmärtävän, että mitään riskiä käyttäjien turvallisuuden osalta emme voi ottaa, hän jatkaa.

Korjausurakka kilpailutetaan mahdollisimman nopeasti. Tarkemmasta korjausaikataulusta ja urakan kustannuksista tiedotetaan myöhemmin lisää.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.