Nimipäivät: Yrjö, Jyrki, Jyri, Jiri, Jori

Tuuli:

Linna Rugbylle SM-hopeaa

Linna Rugby Club nappasi SM-hopeaa.

Linna Rugbyn miesten joukkue saavutti hopeaa 7’s SM-sarjassa. Viimeisessä osaturnauksessa Porvoossa hämeenlinnalaiset sijoittuivat toiseksi voittaen kolme ja häviten kaksi ottelua piste-erolla 92?57.

Yhden ottelun Linna voitti luovutuksella Espoon jouduttua jättämään turnauksen kesken.
Avausottelu turnausisäntää vastaan kaatui hermoiluun, ja Porvoo vei matsin 7?17. Linnan ainoa juoksumaali eli try syntyi ensimmäistä kertaa kokoonpanossa olleiden Petteri Ijäksen ja Saku Paavolan vahvan hyökkäyksen ansiosta.

Helsinki Rugby Clubin kakkosjoukkue kaatui luvuin 32?0 (tryt Rene Nurminen 2, Pete Pitkämäki 2, Teemu Arola ja Santtu Salmèn) ja helsinkiläinen Warriors hävisi hämeenlinnalaisille 28?12 (tryt Dennis Beumer, Santtu Salmèn, Juho Peltoniemi, Pete Pitkämäki). Sarjan mestaruuden vienyt Helsinki Rugby Clubin ykkösjoukkue voitti Linnan luvuin 15?28 (tryt Juho Peltoniemi, Teemu Arola 2).

HRC saavutti sarjassa täyden 30 pisteen potin, Linnan pistesaldo oli 22. Aiempina vuosina Linna Rugby on sijoittunut nopeaan peliin perustuvissa 7’s-turnauksissa häntäpäähän.

? Koko talven jatkunut pallonkäsittelyn ja nopeuden parantamiseen tähtäävä harjoittelu näkyi joukkueen suorituksissa läpi kauden. Olemme myös saaneet lupaavien uusien pelaajien myötä joukkueeseen kaivattua leveyttä, kapteeni Pete Pitkämäki sanoo.

Rugbyn kesän 15’s mestaruussarja alkaa toukokuussa. (Reska.fi)