Perjantai 19.07.2024
Nimipäivät: Sari, Saara, Sara, Salla, Salli

Tuuli:
 

Linna Rugby haki pisteet Porista

Timo Sokka (12) vauhdissa. Kuva: Murtadha Jamal.

Linna Rugby Club haki viime lauantaina vieraspisteet Pori Rugbylta lukemin 17?64 1.-divisioonan ottelussa. Pori Rugby taipui selvin luvuin, mutta ei suosiolla. Linna repi kunnon 7?43-kaulan ensimmäisellä puoliajalla.

Antti Haapanen (15) juoksi, kuin aropupu ja teki uskomattomia väistöliikkeitä. Kuva: Murtadha Jamal.

Tauon jälkeen Pori hööki päälle täydellä raivolla, ja Linna pelasi hetkittäin vain 13 pelaajalla. Puolustus kuitenkin piti paria takaiskua lukuun ottamatta. Päivän näyttävimmän tryn teki oman try-viivan tuntumasta noin sadan metrin läpijuoksun mutkitellut fullback Antti Haapanen.

Rugbyn on löytänyt omaksi lajikseen moni aikaisemmin jääkiekkoa ja kamppailulajeja harrastanut. Murtadha Jamal on entinen kilpapainija ja tämä monipuolisesti fyysinen laji sopii hänelle hyvin, jossa harrastetaan kovempaa kontaktia.

Gramoz Shpendi (6) nousee korkeuksiin. Kuva: Murtadha Jamal.

Jamal on ollut Irakissa menestynyt painija, hän löysi rubgyn lehti-ilmoituksesta. Hän meni kokeilemaan lajia katsottuaan muutaman videon ensin, muuta tietoa hänellä ei ollut. Hän totesi, että laji on kiva ja Linna Rugby Clubin joukkuehenki hyvä.

Ilmainen Rugby Boot Camp järjestetään Pullerin kentällä nro 6 Elenia-Areena vieressä tänään, torstaina 7. kesäkuuta alkaen kello 18.30.

Intensiivikurssin kautta Linna Rugby Club hakee pelaajia miesten 1.-divisioonan ja naisten joukkueisiin.

Teksti: Pia Mustonen

Santtu Salmén (8) valmiina. Kuva: Murtadha Jamal.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.