Torstai 08.06.2023
Nimipäivät: Salomon, Salomo
Hämeenlinna
Melkein selkeää
12°C
Tuuli: 4 m/s NW
 

Lauantaina potkitaan jalkapalloa rauhan puolesta

Pullerilla pelataan lauantaina rauhanottelu ja kummiottelu. Kuva P20-ikäluokan ottelusta HJS-GrIFK.

Hämeenlinnassa pelataan jalkapalloa rauhan puolesta lauantaina toukokuun 6. päivänä kello 14, ennen kello 16 alkavaa HJS-FC Jazz kummipeliä. Molemmat pelit pelataan Pullerin kentällä.

Peace United -ottelun tavoitteena on lisätä yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luoda uusia kontakteja.

– Jalkapalloa pelataan joka puolella maapalloa ja siksi sen voi sanoa olevan yhteinen kieli, jota kaikki ymmärtävät. Peli luo yhteiset säännöt ja tavat pelata, ilman puhetta. Jalkapallon kieltä ymmärtävät kaikki, kuvailee Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkoherra Kimmo Reinikainen.

Hämeenlinnan Peace United ottelussa pelaavat tänä vuonna paikalliset jalkapalloihmiset ja vaikuttajat sekä Hämeenlinnaan kotiutuneet uudet kaupunkilaiset.

Tänä vuonna Peace United -ottelun yhteydessä järjestetään Kummipeli HJS-FC Jazz. Seurakunnat ympäri Suomen ovat mukana Kummipeli-toiminnassa, jossa vanhemmat, kummit ja kummilapset kutsutaan mukaan urheilutapahtumiin, muun muassa jääkiekko- ja pallopeleihin ympäri Suomen.

Peace United -pelin ja HJS:n pelin välissä Hämeenlinna-Vanajan seurakunta tarjoaa katsojille makkaraa. Puoliajalla nuorisotyö järjestää ohjelmaa, jossa kummilapset ja kummit sekä kaikki katsojat pääsevät oppimaan ja iloitsemaan yhdessä.

Seurakunta tarjoaa ilmaiset liput kummipeliin, kun ilmoittautuu HJS:lle linkistä aukeavan lomakkeen kautta.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.