Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
-5°C
Tuuli: 1 m/s NNW
 

Laskukuntoinen HJS taipui kotitappioon

HJS on voittanut neljässä viime pelissään vain KaaPon.

Avainpelaajiaan myynyt Hämeenlinnan Jalkapalloseura pelaa parhaillaan kauden huonointa jaksoaan.

Neljästä viime ottelusta saldona on kolme tappiota ja voitto Kakkosen B-lohkon hännänhuipusta.

Perjantaina joukkueella oli mahdollisuus hivuttaa vähintään toinen jalka nousukarsintoihin kaksi sarjakierrosta ennen runkosarjan loppua.

Putoamispeikkoa harteiltaan karistava VJS Vantaalta vei kuitenkin yllätyspisteet Kaurialasta lukemin 1 – 3 (1 – 0).

Eemeli Raittinen vei HJS:n johtoon ensimmäisen puoliajan lopulla mutta jo avausjakso näytti, että lohkonelosella oli suuria vaikeuksia vastata lohkon toiseksi viimeisen pelinopeuteen.

Ayyub Achenchabin tasoituksen jälkeen HJS sai väliaikaisesti otetta pelistä, mutta vieraat pääsivät kuitenkin johtoon HJS-vahti Eero Viljasen seuratessa katseella, miten Karim Jmaali upotti kauden kahdeksannen maalinsa kierteisellä kaukovedolla.

Maalivahtiosastolta kotijoukkueen ongelmat eivät kuitenkaan löydy, sillä Viljanen ehti torjua rankkarin ja kaksi varmalta maalilta näyttänyttä vieraiden puskua.

Kun kentältä puuttuu Jami Kyöstilä peliä rakentamasta, Jonni Thusberg juoksemasta ja keskittämästä sekä Miika Kolsi puolustuksen keskustasta, liikaa vastuuta jää Elmeri Raittisen henkilökohtaisille taidoille.

HJS ei päässyt ylärimaa lähemmäksi tasoitusta ja vaihdosta tullut Aaro Nyholm teki lopullisen ratkaisun yksinäisellä läpimurrolla kierrettyään pitkälle vastaan tulleen Eero Viljasen.

Kaksi kierrosta ennen loppua HJS on vielä viimeisellä nousukarsijan paikalla neljäntenä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.