Keskiviikko 06.12.2023
Nimipäivät: Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Tuuli:
 

KooVee Kaupin kaksosten verran Steelersiä parempi

Steelers-naisten pistetili Salibandyliigassa ei auennut vielä lauantainakaan. Liigan keskikastiin lukeutuva KooVee haki pisteet Elenia-Areenalta pistepörssin kärjessä olevien kaksosten Oona (4+0) ja Veera Kaupin (2+1) johdolla. Loppunumeroiden 2?8 (0?2, 0?4, 2?2) valossa vierailijat olivat juuri Kauppien verran parempia, mutta käytännössä tamperelaiset olivat ottelussa niskan päällä alku- ja loppuhetkiä lukuun ottamatta.

Sanna Roisko valmistautuu harhautukseensa rangaistuslaukauksessa.

Sanna Roisko valmistautuu harhautukseensa rangaistuslaukauksessa.

Avauserän alkupuolisko oli tasaista ja varovaista pelaamista, vaikka vaarallisimmat paikat tulivatkin KooVeelle. Steelers-vahti Viivi Laineen kopit ja KooVeen omat epäonnistumiset maalipaikoissa pitivät numerot nollilla, kunnes Oona Kauppi onnistui ohittamaan Laineen ajassa 11.57 tarkalla maavedolla. Oman kautensa vasta hiljattain aloittanut Steelersin paluumuuttaja Sanna Roisko sai erän lopulla paikan yrittää kavennusta rankkarista, mutta epäonnistui.

Toisessa erässä Steelers näytti vielä pysyvän pelissä mukana huolimatta useista karkeista pallonmenetyksistä ja harhasyötöistä. KooVee sai kuitenkin korkin auki ottelun puolivälissä ja latoi pallon maaliin neljästi alle kymmenessä minuutissa. Päätöserässä Kaupit jatkoivat ilotulitustaan vielä kahden maalin verran, kunnes Steelers antoi yleisölle pientä lohtua: Ringa Laurila ajassa 55.12 ja Ninja Lindholm ajassa 57.57 kaunistelivat lukemia hienoilla osumillaan.

Yleisölle vähän sitä mitä tultiin katsomaan: Ninja Lindholm tuulettaa upeata maaliaan, syöttäjä Ringa Laurila on myös tyytyväinen.

Yleisölle vähän sitä mitä tultiin katsomaan: Ninja Lindholm (oik.) tuulettaa upeata maaliaan, syöttäjä Ringa Laurila (21) on myös tyytyväinen.

Palkinnon kotijoukkueen maukkaimmasta suorituksesta pokkasi puolustaja Laura Parikka ja epäonnistuneesta rankkaristaan huolimatta Sanna Roisko osoitti, että hänestä varmasti on kauden vanhetessa vielä paljon iloa joukkueelle.

Juha Reinikainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.