Sunnuntai 28.05.2023
Nimipäivät: Alma
Hämeenlinna
Melkein selkeää
16°C
Tuuli: 10 m/s SSW
 

Kevin Duley vahvistaa Huskiesia loppukauden ajan

Kevin Duley tulee tuomaan oman panoksensa Huskiesin nousutavoitteen täyttymiseksi.

Kevin Duley tulee tuomaan oman panoksensa Huskiesin nousutavoitteen täyttymiseksi.

Hämeenlinna Huskies vahvistaa rivejään runkosarjan viimeiselle kierrokselle ja tulevia play off -otteluita silmällä pitäen. Huskies on solminut loppukauden kattavan sopimuksen puolustuksen takakentällä ja tukimiehenä pelaavan Kevin Duleyn kanssa.

Duley (186 cm/95kg) on pelannut kolme edellistä kautta Badalona Dracsissa Espanjan pääsarjaa, voittaen kansallisen mestaruuden 2014 ja 2016. Kovaa taklaava Duley merkkautti Dracsissa yli 350 taklausta, 23 pelinrakentajasäkitystä ja 5 syötönkatkoa. Humboldt Statessa NCAA:n D2-tasolla yliopistouransa aikana Duley saavutti 105 taklausta ja kaksi pelinrakentajasäkkiä.

Euroopassa asuvan Duleyn saaminen Hurttalaumaan vahvistaa entisestään joukkueen puolustusta. Irlannin kansalaisuuden omaava Duley pystyy tarvittaessa auttamaan myös hyökkäyksen puolella nopeudellaan ja kokemuksellaan.

Duley on neuvotellut aiemminkin Huskiesin päävalmentaja Bedwellin kanssa. Tällä kertaa molempien intressit sopimuksen syntymiseksi kohtasivat. Duley halusi jatkaa pelaamista ja auttaa omalla panoksellaan Hurttalauman saavuttamaan 1.-divisioonan mestaruuden.

 ? Päätös siirtyä Huskiesiin oli helppo. Seuran tarina on lyhyt mutta menestyksekäs, ja odotan jännityksellä uuteen seuraan ja uuteen perheeseen liittymistä, Duley toteaa.

Bedwellin mukaan Duleyn pestaamisen kanssa ei kauaa tarvinnut aivojaan rasittaa, kun kokoonpanossa kerran oli paikka auki ja aggressiivisesti pelaavalla Duleylla mahdollisuus tulla täyttämään se.

? Kevin on hieno pelaaja jolla on kaipaamamme mentaliteetti ja hänestä on varmasti apua nousutavoitteemme saavuttamisessa, Bedwell sanoo. (Reska.fi)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.