Torstai 02.02.2023
Nimipäivät: Jemina, Aamu, Lumi
Hämeenlinna
Melkein selkeää
-3°C
Tuuli: 3 m/s N
 

KaaPo vei pisteet HJS:n kotiavauksessa

Prince Mokuma nostaa HJS-hyökkäystä ensimmäisellä puoliajalla.

HJS taipui Kakkosen sarja-avauksessaan Kaarinan Pojille (KaaPo) 1-2 (1-1) lauantaina.

Meijerin kentälle saapuneet yli 500 katsojaa saivat ensimmäisen vartin ajan ihastella otteluennakoissa luvatun kaltaisia valkopaitoja.

HJS hallitsi palloa ja prässäsi KaaPon pelinrakentelua huippuaggressiivisesti. 3-3-4-muodostelmassa valkopaitojen hyökkäyksen ja keskikentän linja oli niin korkealla, ettei KaaPolla ollut ensimmäisen vartin aikana hetken rauhaa. Tuloksena oli hyviä HJS-tilanteita niin omista pelinrakenteluista kuin pallonriistoista ja syötönkatkoistakin.

Jostain syystä HJS-muodostelma tippui tämän jälkeen pari porrasta ja KaaPo pääsi syöttämään HJS:lle tämän omaa lääkettä. Vieraat rakensivat paikkoja pitkillä hyökkäyksillä puolustuksen kautta ja häiritsivät isäntien hyökkäyksiinlähtöjä tehokkaasti.

Niklas Kuusio laukoi hallitusti vierasjohdon 28. peliminuutilla. Vauhdikkaan ja hyvätasoisen avauspuolikkaan lopulla HJS hyödynsi kulmurinsa, kun Paavo Ahola pääsi pienen pallottelun jälkeen ampumaan tasoituksen.

Toisen puoliajan alussa pallo poltteli molempien jaloissa ja syöttökuvioiden sijaan nähtiin harhasyöttöputkia, kun pallo ei tuntunut kelpaavan kummallekaan.

HJS oli ensimmäiset 20 minuuttia vielä ensimmäisen puoliajan loppupuoliskoakin enemmän puolustusasemissa ja maalivahti Ville Kalervo sai osallistua peliin niin torjunnoillaan kuin HJS-puolustuksen viimeisenä hätäratkaisuna syöttöjen vastaanottajana.

Voittomaalin ampui pilkulta Niklas Kuusio, kun Kalervon ja KaaPo-hyökkääjän kontaktista tuomittiin rankkari 85. minuutilla. HJS jaksoi yrittää tasoitusta aina neljän minuutin mittaisen lisäajan loppuun, mutta tulosta ei kuitenkaan syntynyt.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.