Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Selkeää
-2°C
Tuuli: 0 m/s NNE
 

Joonas Immonen sopimukseen HJS:n kanssa

Joonas Immonen. Kuva: Marko Kouhia.

Kakkosen parhaimpiin maalivahteihin viime kaudella kuulunut Joonas Immonen, 25, on allekirjoittanut kauden 2023 kattavan sopimuksen HJS:n kanssa.

– Hyvä fiilis on jatkaa. Viime vuonna olimme pitkään nousutaistelussa mukana ja nousua lähdemme hakemaan myös tällä kaudella. Ei ole mitään järkeä pelata Kakkosessa, jos vain tyydymme osallistumaan, Immonen lataa.

19 ottelua Kakkosessa ja kaksi ottelua Suomen cupissa viime kaudella pelannut Janakkalan Pallon kasvatti siirtyi viime kaudella siirtoikkunan loppuvaiheessa Vaasan Palloseuran riveihin. Syksy Veikkausliigaorganisaatiossa oli miehen mukaan silmiä avannut kokemus.

– Kyllä se ihan eri touhua on, kun pelaajat ovat ammattilaisia ja keskittyvät vain futikseen. Tempo oli isoin ero Kakkoseen verrattuna. Pallo liikkui paljon vauhdikkaammin ja tilanteet tulivat eteen nopeammin.

Ammattilaisuus on maalivahdille edelleen selkeä tavoite.

HJS:n päävalmentaja Tommi Silvennoinen on syystäkin tyytyväinen Immosen sopimuksesta.

– Joonas oli viime kaudella B-lohkon paras maalivahti. Olen todella tyytyväinen, että hän jatkaa meillä. Hänellä on paljon kokemusta miesten peleistä, joten siinäkin mielessä Joonas on iso palanen joukkuetta. Hänelle on tarjolla iso rooli tälläkin kaudella.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.