Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
-5°C
Tuuli: 3 m/s ENE
 

Joonas Immonen on siirtynyt loppukaudeksi VPS:ään

Joonas Immonen. Kuva: Marko Kouhia.

HJS:n maalilla 19 Kakkosen ottelua ja kaksi Suomen cupin ottelua tällä kaudella pelannut Joonas Immonen siirtyi siirtoikkunan viime hetkillä Veikkausliigaan Vaasan Palloseuran riveihin.

– Olen iloinen Joonaksen puolesta. On aina hienoa, että meiltä lähtee pelaaja ylöspäin ja etenkin suoraan liigaan. Hän on pelannut erittäin hyvän kesän ja saa tietynlaisen palkinnon nyt. Siirto on hyvä esimerkki myös muille, niin meidän kuin muiden Kakkosen joukkueen pelaajille, että Kakkosesta on mahdollista ponnistaa ylöspäin, kertoo HJS:n maalivahtivalmentaja Jaakko Puronaho.

Immosen siirtymisen myötä HJS kutsui Reippaan riveissä lainalla olleen Lauri Inkeroisen takaisin vahvuutensa. Inkeroinen ja Eero Viljanen muodostavat loppukauden maalivahtikaksikon eikä HJS hakenut kolmatta maalivahtia riveihinsä.

– Joukkueen kannalta on tietysti aina ikävää, kun tuon tasoinen pelaaja lähtee pois juuri ennen syksyn ratkaisupelejä, mutta onneksi meillä on kaksi Kakkosessa jo tasonsa osoittanutta maalivahtia. He ovat janonneet peliaikaa koko kesän ja nyt heillä on mahdollisuus ottaa viimeisen muurin paikka peleissä, Puronaho sanoo.

Maalivahdit yrittävät jalkapallossa estää palloa menemästä maaliin ja entistä enemmän pelaavat myös renehiguitamaisesti jalalla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.