Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Melkein pilvistä
-5°C
Tuuli: 3 m/s ENE
 

Jazz-voitto nosti HJS:n nousukarsijan paikalle

HJS osasi puolustaa johtoaan Jazzia vastaan.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura jatkoi nousuaan kohti Kakkosen B-lohkon kärkeä kaatamalla FC Jazzin 2 – 0 (1 – 0) Kaurialassa keskiviikkona.

Gaaid Abdi viimeisteli 1 – 0 -johdon maalin edestä 20. minuutilla. Jazz piti yllä kovaa tempoa tasoitusta hakiessaan, mutta HJS-puolustus monta vetoa plokanneen Miika Kolsin johdolla kesti.

Toisella puoliajalla HJS pelasi taktisesti viisaasti ja antoi Jazzin puskea hyökkäyksiään hyvin organisoitua puolustusta vastaan.

Pallotaiteilija Eemeli Raittinen hyökkäyksessä puolestaan ei tarvinnut kuin yhden hyvän vastahyökkäyksen, jonka päätteeksi harhautteli Jazz-puolustuksen ja laukoi loppulukemat 73. minuutilla.

Valmennusryhmäänsä täksi kaudeksi myös HJS:ssä pitkään vaikuttaneen Teuvo Palkin saaneet vieraat yrittivät turhaan ohittaa HJS-vahti Joonas Immosta joka kunnostautui niin kaukovedoissa kuin lähitorjunnoissakin.

Lohkossa seitsemän kärkijoukkuetta on vain viiden pisteen sisällä. HJS nousi voitolla viimeisen nousukarsijan paikalle neljänneksi.

Loukkaantumiset ovat kiusanneet hämeenlinnalaisia tällä kaudella sitkeästi. Nyt kentältä loukkaantumisen takia vaihtoon otettiin Ossi Lehtonen jo avausjaksolla ja Giscard Mosamete toisella puolikkaalla.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.