Tiistai 21.03.2023
Nimipäivät: Pentti
Hämeenlinna
Pilvistä
2°C
Tuuli: 4 m/s WNW
 

Jami Kyöstilä siirtyy Ykkösessä pelaavaan FF Jaroon

HJS:n kapteeninauhaa tällä kaudella kantanut Jami Kyöstilä siirtyy Ykkösessä pelaavaan FF Jaroon. HJS saa siirrosta korvauksen.

Kyöstilän viimeiseksi otteluksi HJS:n paidassa tällä haavaa jäi viikonlopun voitokas ottelu Espoon Palloseuraa vastaan.

– Tämä on mielenkiintoinen mahdollisuus ja olen todella innoissani, että pääsen keskittymään taas tosissaan futikseen. Tämä on hieno mahdollisuus näyttää osaamista. On ikävää jättää kausi kesken täällä, mutta sellaista futis on välillä. Jos tämmöisiä mahdollisuuksia tulee vastaan niin niihin täytyy tarttua, Kyöstilä kertoo.

Perinteinen pietarsaarelaisseura on Ykkösessä tällä hetkellä kuudentena tavoitellen paikkaa juuri kuuden joukkueen ylempään jatkosarjaan ja aina Veikkausliigaan asti. Kyöstilä odottaa loppukautta innokkaana.

Kyöstilä palasi talvella HJS:ään seitsemän Hakassa vietetyn kauden jälkeen. Mies pelasi HJS:n riveissä Kakkosta 14 ottelua ja teki niissä kaksi maalia. Keskikentän keskustaan mainiosti kotiutunut pelaaja muistelee lämmöllä aikaansa HJS:n paidassa.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on samaan aikaan sekä onnellinen että harmissaan avainpelaajansa menetyksestä.

– Ei se tietenkään ole valmentajalle kiva tilanne, kun sarjatilanne on tiukka ja avainpelaaja poistuu. Mutta Jami on esiintynyt niin hyvin, että on ansainnut mahdollisuuden. Tiedossa oli, että Jami haluaa pelata ammatikseen. Hän etsi talvella pitkään paikkaa ja kun sitä ei avautunut, hän halusi tulla auttamaan kasvattajaseuraansa.

– Saamme siirrosta asianmukaisen korvauksen, jolla pystymme miettimään täydennyksen tarvetta. Meillä on paljon pelattavaa ja nyt on varaa reagoida sen suhteen mitä joukkue tarvitsee, Hakanen kertoo.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.