Lauantai 01.04.2023
Nimipäivät: Raita, Pulmu, Peppi
Hämeenlinna
Selkeää
3°C
Tuuli: 5 m/s N
 

JALKAPALLO: HJS:n B-tyttöjen SM-sarjapaikan kohtalo selviää vasta päätösottelussa

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran (HJS) B-tyttöjen on T18-ikäluokan SM-sarjaan päästäkseen vältettävä tappio viimeisessä SM-karsintasarjan ottelussaan FC Peltirumpua vastaan Kouvolassa ensi lauantaina.

HJS pelaa karsinnan B-lohkossa johon on sijoitettu viime vuoden SM-sarjassa sijoille 6. – 9. yltäneet joukkueet ja kaksi paikkansa karsinnoissa lunastanutta joukkuetta.

Lohkon kuudesta joukkueesta Ykköseen joutuu vain yksi joukkue. Putoajan paikalla on HJS:n päätösvastustaja, jonka pelaajat on koottu FC Peltirummun, KTP:n ja PEPO Lappeenrannan junioreista.

FC Peltirumpu yj on vielä nollakerholainen mutta joukkueelle riittää kolmessa pisteessä olevan HJS:n ohittamiseen voitto millä tahansa lukemilla. Tasapisteissä sarjajärjestyksen ratkaisee maaliero ja sen jälkeen tehdyt maalit.

HJS on osoittanut nousukuntoa sillä se voitti eilen pelatussa ottelussa KuPSin 2 – 1 Peppilotta Mäkelän ja Veera Ahon maaleilla ja otti toistaiseksi ainoat sarjapisteensä.

SM-karsintasarjan A-lohkoa pelataan pelaamisen ilosta, sillä viiden varmasti SM-sarjaan pääsevän joukkueen lisäksi lohkossa pelaa Mäkelänrinteen urheilulukion FC Märsky joka ei tavoittele SM-sarjapaikkaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.