Tiistai 28.03.2023
Nimipäivät: Armas
Hämeenlinna
Pilvistä
0°C
Tuuli: 4 m/s NE
 

I-Kissat hiipineet taas neljän pinnan päähän – HJS:n loppusuora Kolmosessa käynnistyy huomenna Forssassa

HJS on tällä hetkellä piikkipaikalla sarjanousua ajatellen.

Hämeenlinnan Jalkapalloseura pelaa seuraavien kolmen viikon aikana viimeiset neljä Kolmosen otteluaan FJK:ta, Ilves-Kissoja, NoPSia ja ACE:a vastaan. Huominen vierasottelu Forssaa vastaan tasoittaa HJS:n ottelumäärän lähintä uhkaajaa Ilves-Kissoja vastaan. Kissat on hiipinyt taas neljän pisteen päähän valkopaidoista voittamalla PP-70:n 0?4.

HJS puolestaan kaatoi samaisen PP:n edellisellä kierroksella sensaatiomaisesti 16?0. Sarjan loppuohjelma on kaikin tavoin kutkuttava, sillä jo ensi viikon keskiviikkona HJS kohtaa vieraskentällä Ilves-Kissat. Kotonaan HJS kaatoi kevätkierroksella FJK:n 9?0 ja Kissat 2?0, mutta nyt pelataan todellisia “kuuden pisteen otteluja”, joissa pelaajien kantti mitataan.

HJS:n Santeri Stenius teki viime ottelussa viisi maalia, mutta on maalipörssissä silti vasta jaetulla toisella sijalla 15 osumallaan. Pörssiä johtaa ylivoimaisesti I-Kissojen Jere Intala 24 maalilla ja toisen sijan Steniuksen kanssa jakaa Jarno Mattila Valkeakosken Pallo-Sepot 44:stä.

Kolmonen on kärkensä osalta siis kaikkea muuta kuin kevyt, sillä Intalakin on päässyt kokeilemaan pelaamista Ykkösen FC Hakassa ja saman seuran legendoihin lukeutuva Mattila puolestaan on yksi kokeneimmista kotimaan kentillä pelaavista entisistä huippupelaajista.

HJS:n edellinen sarjanousu Kakkoseen varmistui syyskuun 23. päivänä 2017. Valkopaidoissa sukupolvenvaihdos pelaajistossa on tämän jälkeen ollut nopeaa, mutta kas kummaa ? kauden 2019 viimeisessä kotiottelussaan 21.9. HJS kohtaa taas arkkikilpailijansa NoPSin, jota vastaan pelatussa ottelussa nousu kaksi vuotta sitten varmistui. Nyt kahdeksan pisteen päässä sarjakolmosena majailevat nokialaiset voivat tänäkin syksynä ottaa roolia nousukampailussa.

Kauden viimeisen ottelunsa HJS pelaa vieraissa 28.9. ACEa vastaan.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.