Perjantai 09.06.2023
Nimipäivät: Ensio
Hämeenlinna
Selkeää
14°C
Tuuli: 3 m/s NNE
 

Huskiesille peräti viisi uutta jatkosopimusta

Keskushyökkääjä Velipekka Jaakonsaari #12 on yksi jatkosopimuksen tehneistä Huskies-pelaajista. Kuva: Anu Tiilikainen

Keskushyökkääjä Velipekka Jaakonsaari #12 on yksi jatkosopimuksen tehneistä Huskies-pelaajista. Kuva: Anu Tiilikainen

Hämeenlinna Huskiesin puheenjohtaja Teemu Lahti ilmoitti Spagettimaljan jälkeisessä haastattelussa joukkueen halusta nousta Vaahteraliigaan kaudelle 2017. Neljä peräkkäistä loppuottelua kahdella eri sarjatasolla pelannut joukkue aikoo pysyä menestyksen polulla jatkossakin.

Joukkuetta tullaan vahvistamaan niiltä osin kuin se koetaan tarpeelliseksi niin kotimaisilla, kuin ulkomaisillakin vahvistuksilla. Tämän ohella koko organisaatio luottaa jatkuvuuteen ja pitää tärkeänä viime vuosina sarjatasonousut mahdollistaneen pelaajarungon jatkamista Hurttalaumassa myös pääsarjatasolla.

Pelinrakentaja/päävalmentaja Stan Bedwellin ja puolustuksen tukimies Archie Barnesin jatkosopimusten myötä jatkuvuutta on tarjolla myös vahvistusten osalta. Tällä hetkellä joukkueella on lähes 40 pelaajasopimusta ensi kaudeksi ja tuo numero kasvaa päivittäin valmennusryhmän ja seurajohdon kontaktoidessa pelaajia päivittäin. Eilen julkistettiin kaudella 2016 1-divisioonan pelinrakentajia säkityksillään piinanneen Jani Lindqvistin siirtyminen Kuopio Steelersistä.

Tänään Hurttalauma solmi viisi uutta jatkosopimusta. Pirkanmaalta lähtöisin olevat keskushyökkääjä Velipekka Jaakonsaari, tukimies Joni Virtanen, puolustuksen linjamies Antti Koppala ja hyökkäyksen linjamiehet Sami Rantanen sekä Ari-Pekka Reinikainen palaavat Huskiesin pelipaitaan kaudelle 2017.

Viisikosta Jaakonsaari, Virtanen sekä Rantanen ovat pelanneet Vaahteraliigassa Seinäjoki Crocodilesin riveissä, ennen siirtymistään Hämeenlinna Huskiesiin kaudelle 2016. Jaakonsaari ja Rantanen ovat lisäksi olleet myös maajoukkueen vakiokalustoa viime vuosina.

Keskushyökkääjä Jaakonsaari oli tuotteliain kotimainen pelaaja viime kauden 1-divisioonassa. Jaakonsaari saavutti kaudella juosten ja kiinniotoilla ja aloituspotkun palautuksilla yhteensä 935 jaardia ja 10 touchdownia.

Tukimiehenä pelannut Virtanen oli joukkueen sisäisessä taklaustilastossa kolmantena. Hänen tilastoistaan löytyy 35,5 taklausta (24 soolotaklausta), neljä taklausta aloituslinjan takana sekä yksi syötönkatko. ?Puolustusministeri? Koppala puolestaan taklasi yhteensä 13 kertaa (6 sooloa), teki 1,5 pelinrakentajasäkkiä sekä poimi yhden syötönkatkon.

Huskiesin pelaajavalmentaja Stan Bedwell taustoittaa tulevan kauden suunnitelmia seuraavasti:

? Heti ensimmäisestä kauden jälkeisestä tapaamisestamme joukkueen johtoryhmän kesken, lähdimme liikkeelle ajatuksesta missä joukkueen nykyrunko pyritään saamaan kaikki sitoutettua toimintaan myös kaudelle 2017. Runkopelaajien rinnalle tulevien vahvistusten myötä pystymme tarjoamaan kilpailullisen harjoitteluympäristön, minkä ansiosta joukkueemme tulee olemaan kokonaisuutena parempi, kertoo Bedwell.

? Olemme vahvistaneet myös valmennusryhmäämme ja pyrimme julkistamaan koko valmennustiimin kaudelle 2017 muutaman päivän sisällä, päästäksemme kehittämään nykyjoukkuetta ja houkutellaksemme laadukkaita vahvistuksia liittymään Hurttalaumaan.

? Tämän lisäksi kaavailemamme kehitysjoukkueen myötä sekä mahdollisen farmijoukkueen kanssa tehtävän yhteistyön kautta tähtäämme siihen että kaikki pelaajamme pääsevät nauttimaan laadukkaasta valmennuksesta ja pelaamaan tasolla, mikä parhaiten soveltuu kunkin kokemus- ja kehitystasolle urheilijana. Teemme jatkossakin kovasti töitä menestyksen eteen niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin, Bedwell jatkaa.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.