Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Helmariliigaa pelataan Hämeenlinnassa

HJS:n ja FC Hakan yhdistelmäjoukkueen hyökkääjä Eda Oral kiirehtii prässäämään Nokian pelinrakentelua. Taustalla kontrolloi Kiira Ruhanen.

Hämeenlinnan Säästöpankki-Areenalla pelattiin eilen T14-ikäluokan Helmariliigan turnaus, jossa FC Nokian, Hämeenlinnan Jalkapalloseuran (HJS) ja FC Hakan yhdistelmäjoukkueen sekä TPV:n vuonna 2009 syntyneiden tyttöjen joukkueet kohtasivat kukin neljä kertaa toisensa lyhyessä ottelussa.

Maan johtaviin tyttöfutisseuroihin kuuluva Nokia oli jokaisessa kohtaamisessa HJS/Haka yj:tä maalin tai kaksi parempi. Kotijoukkue puolestaan hallitsi kohtaamisiaan TPV:tä vastaan voittaen kolme ottelua ja pelaten yhden tasan.

Keskikenttäpelaaja Rianna Palmroth nostaa hyökkäystä. Taustalla Ruut Holappa.

Tänään Säästöpankki-Areenalla pelataan T13-ikäluokan eli vuonna 2010 syntyneiden tyttöjen Helmariliigan turnaus. HJS kohtaa päivän aikana FC Nokian, FC Hakan ja Lännen alueen yhdistelmäjoukkueen.

Pallosta kamppailemassa laitapelaaja Frida Reinikainen. Taustalla Oona-Lia Tervaniemi (10) ja Maija Maltari.

Tyttöjen Helmari- ja poikien Huuhkajaliiga ovat osa Palloliiton pelaajakehityspolkua. Alueellisten tapahtumien kautta niin joukkueilla kuin yksittäisillä pelaajillakin on mahdollisuus edetä parhaimmillaan jopa kansainvälisiin peleihin.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.