Lauantai 13.07.2024
Nimipäivät: Joel, Ilari, Lari

Tuuli:
 

Hämeenlinnan Liikuntahallit uusii brändi-ilmeensä

Liikuntahallien uuden logon väitetään kuvastavan uudistumista ja eteenpäin katsomista.

Hämeenlinnan Liikuntahallit uusii brändi-ilmeensä ja samalla asiakasviestinnässä ryhdytään käyttämään kaikkien halliyhtiöiden toiminnasta Liikuntahallit-nimeä. Uusi logo ja ilme tulevat heti näkyviin täysin uusituilla verkkosivuilla ja kevään aikana liikuntapaikoilla.

Uusi yritysilme kuvastaa kaupungin omistaman halliyhtiön mukaan “uudistumista ja eteenpäin katsomista sekä kertoo liikuntahalleista tiloina, joissa kohdataan, vastaanotetaan ja välitetään”.

? Asiakkaille eri tilat muodostavat jo nyt yleisen liikuntahallikokonaisuuden ja jatkossa brändillä halutaankin korostaa eri yhtiöiden yhtenäistä toimintaa palvelulähtöisesti, Liikuntahallien tiedotteessa kerrotaan.

Liikuntahallien uudet verkkosivut avautuvat ensi maanantaina kello 13 ja sivut löytyvät osoitteesta www.liikuntahallit.fi. Myös kaikki hallityhiön sähköpostit muuttuvat muotoon @liikuntahallit.fi.

Verkkosivu-uudistusta on tehty yhdessä kaupungin viestinnän kanssa ja ne toimivatkin jatkossa Hämeenlinnan kaupungin erillissivustona. Uudistus helpottaa jatkossa verkkoviestien ja -sisältöjen ajantasaisuutta ja tiedon löytymistä. Sivujen käyttöliittymässä visuaalisuus, uudenlainen navigointi ja erilaiset pikalinkit ovat keskeisessä roolissa.

? Vanhat nettisivumme todellakin kaipasivat jo uudistamista ja uudet sivut toimivat hienosti myös mobiililaitteilla ja tableteilla. Toivottavasti sivuston uusi rakenne helpottaa tarpeellisen tiedon löytymistä, erilaisia pikalinkkejä ja oikopolkuja rakennetaan kysytyimpien tietojen äärelle, kertoo verkkosivuprojektista vastaava hallintopäällikkö Markus Rantsi.

Samaan aikaan brändiuudistuksen kanssa on ollut käynnissä yhtiön strategian laatiminen. Työ valmistuu kevään aikana.

? Strategia tukee sisällöllään brändiä ja päinvastoin. Haluamme olla aktiivisesti mukana luomassa parempaa Hämeenlinnaa ja lisäämässä osaltamme asukkaiden hyvinvointia. Täytyy olla rohkeutta uudistaa ja uudistua, muistuttaa Liikuntahallien toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.